Lediga jobb på Parkos

Arbeta på ett internationellt, ambitiöst och innovativt företag

Se våra aktuella lediga tjänster på vår Sida för lediga tjänster på engelska.
Vill du skicka in en öppen ansökan i stället? Sänd oss ett e-postmeddelande!


Se alla lediga tjänsterOm oss

Resor och flygresor har blivit mycket billigare de senaste åren. Men varför är det fortfarande så dyrt att parkera på flygplatserna? Och även när du har hittat en billig parkeringsplats, hur vet du då om parkeringen är pålitlig och rättvis? Vi tyckte att det var dags för förändring och att hjälpa resenärerna att besvara dessa frågor genom att ge dem ett öppet erbjudande. Och det är därför vi startade Parkos.


På Parkos hjälper vi resenärer med att få en trevlig reseupplevelse genom att erbjuda den bästa parkeringsplatsen nära flygplatsen, skräddarsydd efter deras personliga behov och önskemål. Precis som AirBNB inte har några lägenheter och Uber inte äger taxibilar har Parkos inga egna parkeringsplatser. Vi fyller en förmedlande roll på marknaden mellan utbud och efterfrågan. Vi gör detta i både Nordamerika, Australien och i Europa med en stor mångfald av entusiastiska kollegor med vårt huvudkontor i centrala Groningen. Med mångfald bland kollegorna menar vi många olika nationaliteter, en jämn fördelning av män och kvinnor, både unga, medelmåttiga och mer erfarna kollegor och vi talar mycket engelska med varandra.


Vi är en ung och entusiastisk organisation och sedan vi existerade har vi vunnit flera utmärkelser varje år, eftersom vi är en av de snabbast växande e-handelsplattformarna i Nederländerna! Bredvid detta är vi också marknadsledande i flera länder.


Vi växer och expanderar fortfarande och arbetar naturligtvis hårt för att erövra resten av världen. Som du kan se är Parkos en internationell organisation med stora ambitioner och vi kan behöva din hjälp för att förverkliga dessa! Skrämmer inte en utmaning dig, är du glad att ta ansvar och om "work hard, play hard" också är din favoritslogan, ta då en titt på våra lediga tjänster och ansök redan idag!


Läs mer om Parkos
Prisbelönt företag

Med Parkos har vi vunnit flera priser som en av de snabbast växande e-handelsplattformarna i Nederländerna. Vi är marknadsledande i Nederländerna, Italien, Tyskland och Belgien.

CrossBorder Top 30
Shopping Awards Ecommerce50
Dutch Search Awards: Beste inhouse marketing team
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50


Internationellt företag

Under 2019 började vi med Australien och USA. Naturligtvis har vi ambitionen att gå längre ut i världen. Du ser: Parkos är ett internationellt företag med stora ambitioner. Vi tycker att vi bara har börjat och vill gå vidare uppåt i världen. För att nå detta mål kan vi behöva din hjälp!Våra kolleger säger

"Since the moment I arrived at Parkos, I was made to feel very welcomed and supported. The team is so interesting and they also showed a lot of interest in me."
- Candace, South Africa

"The work atmosphere provides so much room for personal and professional growth. At Parkos, you will feel like you have a voice, that all your contributions and ideas are considered and taken into account."
- Pierre, Cameroon

"I started working at Parkos in 2016, since then we have grown incredibly. If you like challenges and always think of ways to contribute to the success of the whole team, then Parkos is the place for you."
- Silvia, Italy

Hjälp