Lediga jobb på Parkos

Arbeta på ett internationellt, ambitiöst och innovativt företag

Se våra aktuella lediga tjänster på vår Sida för lediga tjänster på engelska.
Vill du skicka in en öppen ansökan i stället? Sänd oss ett e-postmeddelande!


Se alla lediga tjänsterOm oss

Parkos är en jämförelseplattform för parkering på flygplatser. Vårt uppdrag är att erbjuda resenärer rätt val av parkeringsalternativ som är skräddarsydda efter deras personliga behov och önskemål. Precis som AirBNB inte har några lägenheter och Uber inte äger taxibilar har Parkos inga egna parkeringsplatser. Vi fyller en förmedlande roll på marknaden mellan utbud och efterfrågan. Genom att göra detta vill vi skapa trevliga reseupplevelser.


Vårt huvudkontor ligger i centrum av Groningen. Därifrån bedriver vi verksamhet i flera länder i Europa och Amerika. Du kan också hitta oss i Australien. Vårt team är entusiastiskt och mångsidigt och består av många olika nationaliteter. Vi talar mycket engelska med varandra.


Vi är en av de snabbast växande e-handelsplattformarna i Nederländerna och vi arbetar naturligtvis hårt för att erövra resten av världen. Parkos är en internationell organisation med stora ambitioner och vi kan behöva din hjälp för att förverkliga våra mål! Skrämmer inte en utmaning dig? Är du glad över att ta ansvar? Är "work hard, play hard" också din favoritslogan? Ta då en titt på våra lediga tjänster och ansök redan idag!


Läs mer om Parkos
Prisbelönt företag

Med Parkos har vi vunnit flera priser som en av de snabbast växande e-handelsplattformarna i Nederländerna. Vi är marknadsledande i Nederländerna, Italien, Tyskland och Belgien.

CrossBorder Top 30
Shopping Awards Ecommerce50
Dutch Search Awards: Beste inhouse marketing team
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50


We create enjoyable travel experiences!

Vårt uppdrag

Vi tror att det kan vara roligt att resa och att det inte behöver vara stressigt. Vi vill hjälpa resenärerna med åtminstone en del av deras resa genom att erbjuda dem rätt urval av parkeringsalternativ som är skräddarsydda efter deras personliga behov och önskemål. Förutom en fantastisk kundupplevelse strävar vi också efter att vara den främsta plattformen när resenärer letar efter en parkeringsplats på sin närmaste flygplats.Parkos värden

I alla våra handlingar upprätthåller vi den högsta standarden av integritet.

Think big
Actions are louder
Be transparent
Challenge yourself
Have fun
Customer focused


Internationellt företag

Under 2019 började vi med Australien och USA. Naturligtvis har vi ambitionen att gå längre ut i världen. Du ser: Parkos är ett internationellt företag med stora ambitioner. Vi tycker att vi bara har börjat och vill gå vidare uppåt i världen. För att nå detta mål kan vi behöva din hjälp!


nl be-nl be-fr de it fr es at se dk pt us aus uk pl eu


Hur vi firar våra framgångar

Vill du fira med oss?Våra kolleger säger

"Since the moment I arrived at Parkos, I was made to feel very welcomed and supported. The team is so interesting and they also showed a lot of interest in me."
- Ewout, Netherlands

"The work atmosphere provides so much room for personal and professional growth. At Parkos, you will feel like you have a voice, that all your contributions and ideas are considered and taken into account."
- Pierre, Cameroon

"I started working at Parkos in 2016, since then we have grown incredibly. If you like challenges and always think of ways to contribute to the success of the whole team, then Parkos is the place for you."
- Silvia, Italy