Nearby Airport Parking Arlanda

Hos Nearby Airport Parking Arlanda behöver du inte oroa dig för om din bil är säker medan du är iväg på en lång semester eller en businessresa. Parkeringen är omringad av staket med taggtråd och övervakningskameror. De kommer köra dig till flygplatsen i tid för din flight och hämta upp dig när du landat.

Mer information

Adress

Maskingatan 12, 19560, Arlandastad
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Nearby Airport Parking Arlanda

Nearby Airport Parking Arlanda Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

100%

Säkerhet

24/7 närvaro
övervakningskameror
Stängsel
Garanterad parkeringsplats
Fordons övervakning
75%

Faciliteter

Toaletter
Vänterum
Bagage assistans
× Biltvätt
40%

Anläggning

Asfalterad
Handikappsparkering
× Inomhusparkering
× Ingen maxhöjd
× Parkeringshus
75%

Läge

24/7 transfer
<5min från motorvägen
Skyltad parkering
× 5m från terminalen

Bedömningar Nearby Airport Parking Arlanda

Bara kunder som har reserverat genom Parkos och verkligen har parkerat vid parkeringsföretag, kan betygsätta. Det innebär att alla våra bedömningar kommer från äkta kunder som du.

Om parkeringsbolag har mer än 60 bedömningar, raderas bedömningar som är äldre än ett år. På så vis är du garanterad att bli informerad om endast relevant information inför din kommande resa.

8,9
Baserad på 7 bedömningar
8

Har parkerat den oktober 2019. Bedömning skriven den 13 oktober 2019.


Blev lite strul med bokningen men det fixade dom till snabbt så jag är nöjd

10

Har parkerat den oktober 2019. Bedömning skriven den 11 oktober 2019.


Smidigt, snabbt och trevlig personal! Återkommer gärna.

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 04 oktober 2019.


Allt var toppen!

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 03 oktober 2019.


Bra snabbt och smidigt!

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 03 oktober 2019.


Extremt smidigtäven mitt i natten, serviceinriktat och prisvärt! Kommer rekommendera till alla resande vänner!

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 02 oktober 2019.


Väldigt bra parkeringstjänst! Hjälpsam personal och fina nya transportbilar. Tar cirka 5 min till Arlanda och perfekt lämning och upphämtning. Den enda jag skulle klaga på är att hemsidan har fel nummer och det är lite svårt att hitta utan Google Maps eftersom inga skyltar finns. Men vem har inte tillgång till digitala kartor idag?! Riktigt trevliga chaufförer. Som sagt, väldigt bra. Kommer använda tjänsten imorgon igen!

Om Nearby Airport Parking Arlanda

Shuttle parkering

Hos Nearby Airport Parking Arlanda kan du säkert parkera din bil i deras långtidsparkering som ligger ett stenkast från Stockholm Airport. Parkeringen är öppen 24 timmar per dag. När du har parkerat din bil kommer du bli skjutsad till flygplatsen med en shuttlebuss. Bussresan till flygplatsen tar endast ett par minuter. När du åter landat vid flygplatsen ringer du till parkeringen för att bli upphämtad och tagen tillbaka till Nearby Airport Parking Arlanda. Du kommer lätt känna igen den orangea bussen med Nearby Airport Parking Arlandas logga på sidan.

Nearby Airport Parking Arlanda är en säker parkering med taggtrådsstaket, övervakningskameror, säkerhetsvakter, ljus och bommar vid in- och utkörseln.

Parkeringsplatsen är asfalterad. Parkeringen har lampor för enkel parkering i mörkret och för ökad säkerhet. Parkeringen är öppen 24 timmar per dag och säkerhetsvakter är närvarande hela dagen. Nearby Airport Parking är endast 8 minuter från flygplatsen och shuttleservice finns alltid tillgängligt.

På dagen för din avresa kör du till Nearby Airport Parking. Du bör ringa 30 minuter innan du anländer vid Nearby Airport Parkering för att informera dem om din beräknade ankomsttid. När du anlänt checkar du in vid receptionen. Du kan därefter parkera din bil och kommer sedan bli tagen till flygplatsen. Shuttlebuss finns tillgänglig vid alla tider på dygnet.

På dagen då du anländer vid Stockholm Airport måste du ringa till parkeringen två gånger. Den första gången är när du landat vid flygplatsen och den andra gången är när du hämtat upp ditt bagage. På detta sättet kan Nearby Airport Parking säkerställa att du blir upphämtad vid rätt plats och i tid. De kommer sedan ta dig tillbaka till parkeringen så att du kan fortsätta din resa.

Om du skulle behöva korta ner eller förlänga dig resa, var snäll och kontakta Nearby Airport Parking Arlanda så fort som möjligt via telefon för att informera dem om detta. Om du skulle vilja förlänga din bokning var god notera att en extra kostnad kan tillkomma när du ska hämta upp din bil.

Adress

Maskingatan 12, 19560, Arlandastad

Hjälp