Hur fungerar parkeringsservice vid Skavsta?

Parkeringsservice är den mer exklusiva och bekväma formen av parkering vid Stockholm Skavsta Airport. Du kör med din bil till flygplatsens terminal. När du har ankommit till flygplatsen, väntar en chaufför från parkeringsleverantören du valt på dig. Chauffören kontrollerar din bil på eventuella skador. När allt är klart, parkeras din bil av chauffören på parkeringsplatsen. Du behöver bara ta ditt bagage och gå till incheckningsdisken. Så lätt är det. Parkeringsföretagen som är anslutna hos oss arbetar endast med certificierade chaufförer så att du kan vara trygg att din bil pakeras säkert. 

Vid återkomsten är det viktigt att du kontaktar parkeringsleverantören så de vet runt vilket tid de ska köra din bil fram på den avtalade platsen, oftast framför terminalen. Om det är en annan plats, ska det anges på webbsidan.
Återvänd till sidan om parkering Skavsta

Hur kommer jag till terminalen?

Trots att parkeringsservice är enkelt, måste du ändå själv köra till terminalen. Hur är det lättaste sättet att ankomma till terminalen?

Om du har valt parkering vid Stockholm Skavsta Airport, kör du till den avtalade adressen, som också kan hittas i bekräftelsemailet. Du kan stanna framför terminalen där en chaufför väntar på dig, för att parkera din bil åt dig.

Vid återkomst

Du måste kontakta parkeringsföretaget via telefon när du kommit tillbaka, omkring en halvtimme innan du vill ha din bil, så att de vet när du är på väg. Chauffören väntar på dig med din bil så kan du fortsätta din resa. 

Var står medarbetaren vid parkeringsföretaget?

Chauffören väntar på den avtalade platsen som alltid anges i bekräftelsemailet. Dessutom kan du känna igen chauffören på arbetskläderna. Kan du ändå inte hitta medarbetaren? Ring då till parkeringsföretaget, deras telefonnummer finner du i ditt reservationsmail.

För- och nackdelar med valet parkering

När du reserverar en parkering vill du förstås göra ett genomtänkt val. Därför förklarar vi för- och nackdelarna med parkeringsservice:

Fördelar 

  • Tid - Eftersom du själv kör till terminalen sparar du mycket tid. Du ankommer direkt och behöver inte ta dig från parkeringen till flygplatsen.

Nackdelar

  • Översikt - Eftersom du inte själv parkerar bilen, ser du inte var din bil står. 
  • Pris - Tjänsten är i de flesta fall lite dyrare än att använda sig av skytteltrafik.

 

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig
sju dagar i veckan.

E-post