Om oss

Vi är numret 1 webbplats där du kan jämföra och boka din parkeringsplats på flygplatsen säkert och billigt.

 

Över 500 parkeringsleverantörer tillgängliga i 14 länder

 

Redan 500 000 kunder har bokat via oss över hela världen

 

Aktiv inom parkeringsbranschen sedan 2014

Hur det började

Resor har alltid varit vår passion. Vad kan vara bättre än att dela våra reseupplevelser med andra?! Det var därför vi började blogga om våra resor 2004. Våra bloggar om våra äventyr förändrades snabbt till tips och råd om hur man bokar billiga flygbiljetter och hotell.

Många av våra läsare bad oss blogga om prisvärda och pålitliga alternativ till parkering på flygplatser, som Düsseldorf Airport, Frankfurt Airport och Schiphol. Vi har ofta hört talas om dåliga erfarenheter av icke-officiella flygplatsparkeringsleverantörer, och att officiell flygplatsparkering ofta är dyrare än själva flygbiljetten.

Vi såg detta som en möjlighet och därför föddes Parkos. En webbplats där du kan jämföra, boka och betala parkeringsleverantörer i en säker miljö. Genom att genomföra intensiva marknadsundersökningar och begära feedback från andra resenärer har vi lyckats sammanställa det nuvarande utbudet av parkeringsleverantörer hos Parkos.

Vi tar all feedback från våra kunder på allvar. Detta säkerställer att vi kontinuerligt förbättrar vår kvalitet, vilket för dig som kund innebär att du tryggt kan parkera din bil och resa utan att oroa dig.

Om du har några tips på hur vi kan fortsätta att förbättra Parkos, låt oss veta!

 

Hur fungerar vi?

Vi är mycket noga med att välja parkeringsplatser. Endast det bästa är tillräckligt bra för våra kunder.

Bästa priser

Parkos Compare Airport parking

Vi har samarbetat med parkeringsleverantörer i flera år. Genom ett gott samarbete och de många bokningar som kommer via Parkos kan vi förhandla fram det lägsta priset. Vi förmedlar rabatten direkt till våra kunder.

Kontrollerade tjänsteleverantörer

Parkos parking provider check

Alla leverantörer på vår webbplats har kontrollerats personligen av oss. Vi vill vara säkra på att bilen lämnas i goda händer under din resa. Därför besöker vi regelbundet alla parkeringsplatser och utför personliga inspektioner för att ständigt kontrollera kvalitetsstandarderna.

Riktiga omdömen

Parkos reviews

Våra kunders erfarenheter är mycket viktiga för oss. En bra upplevelse är värd allt. Därför ber vi alltid alla våra kunder att recensera våra parkeringsleverantörer. Dessa erfarenheter ger nya kunder en god uppfattning om vad de kan förvänta sig.

 

Vad säger våra kunder om oss?

I slutändan handlar allt om kundens åsikt. Vi är mycket nöjda med det stora beröm vi har fått från våra kunder. Vår tjänst värderas i genomsnitt med ett 8,5/10 baserat på 5797 betyg. Vi är stolta över det höga betyget som vi har fått.

Gert måndag 29 januari 2018
10

Detta var första gången jag bokade via Parkos. Det har varit en positiv upplevelse.
I det ögonblick vi kom till flygplatsen ...

Arne Meuleman måndag 29 januari 2018
10

Perfekt service

 

Vi är här för att hjälpa dig

Våra experter hjälper dig att jämföra parkeringsplatser och svarar gärna på dina frågor.

Vänligen kontakta oss