Parkering Arlanda

Från 86 kr per dag! Ändra flygplats

Lägsta pris
Mer än 100.000 kunder
Makulera gratis

Fler än 100.000 kunder väljer en av våra 2 samarbetspartners vid Arlandas flygplats.

Fördelarna med Parkos

Olika parkeringsföretag

Alltid låga priser

Annullera och ändra din bokning kostnadsfritt

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Skicka oss ett meddelande Ring oss

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en 8,1

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med 8,1/10 baserat på 54 omdöme.

Anonym söndag 07 januari 2018
10

Bra och enkelt. Lite tight med parkeringen, men fungerar ändå....

Anonym onsdag 18 oktober 2017
8

Personalen i receptionen var fantastiskt hjälpsam !!!Priset för att parkera en KLAR fördel, jämförelsevis billigt. Upplysa om att ansluningsbussen...

Att parkera vid Stockholm Arlanda Airport

Ska du snart resa ut från Stockholm Arlanda? Du kanske tänker att ta tåget dit eller genom annan kollektivtrafik. Vi har dock alla erfarenheter av detta, det kan uppkomma flera förseningar vilket kan kännas väldigt irriterande och osäkert. Säkrast och mest bekvämast är att ta sig till flygplatsen i sin egen bil och parkera den vid en säker parkeringsplats och ett säkert parkeringsföretag. Så om du flyger från Stockholm Arlanda Airport och kör med din egen bil, så kan du här på Parkos, hos oss jämföra och reservera parkeringsplatser för de datum du är bortrest. Hos oss kan du enkelt se alla parkeringsföretag tillgängliga vid de datum du valt, du väljer själv den parkeringen du tycker passar bäst. När du valt parkeringsföretag skriver du in dina uppgifter och väljer ett betalningssätt. Om betalningen är lyckad får du ett bekräftelsemail med all information du behöver för att parkera vid din valda parkering.

Att boka sker med fullständig säkerhet: allt sker genom en säker förbindelse.

Att reservera din parkeringsplats ger dig fördelen att du med säkerhet kommer att ha en parkeringsplats. Det kommer aldrig att ske att du kommer fram till en full parkeringsplats och stressad måste söka en ny plats.
Du väljer en parkering vid Arlanda i lugn och ro med ett parkeringsbolag hos oss, och efter reserveringen kan du vara säker på en plats. Sedan kan du resa utan oro.

Om Stockholm Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största internationella flygplats och den tredje största i Norden med drygt 20.000 parkeringsplatser och mer än 24 miljoner passagerare per år, en siffra som stiger varje år. Från Arlanda flygplats trafikeras 81 olika flygbolag till 181 destinationer, där bland annat SAS, British Airlines, Air Berlin, KLM, Norwegian Airline och andra väl kända flygföretag. År 2014 lanserades en långsiktigt plan att inom de närmaste 30 åren utvecka Stockholm Arlanda Airport, då 13 miljarder ska investeras i flygplatsen. Målet är att bli Skandinaviens ledande flygplats.

Så fungerar det att parkera vid Stockholm Arlanda Airport

De privatägda parkeringsbolagen finns inte på Arlanda själv utan är spridda runt flygplatsen. De löser detta genom att erbjuda skjuts till flygplatsen med bussar eller minibussar, detta ingår i priset. Hos oss kan även sortera parkeringarn efter avståd från flygplatsen, de flesta befinner sig inte längre bort än 10 minuter med buss från flygplatsen. Du kan även sortera efter omdömmen, olika tjänster parkeringarna erbjuder och pris. Omdömmerna är från tidigare kunder som använt sig av parkeringen och även läsa dessa, endast kunder som använt sig av Parkos kan lämna feedback hos oss så du kan vara helt säker på att det är äkta.

Det finns även flera olika sätt att parkera vid Stockholm Arlanda Airport,som långtidsparkering, terminalnära parkering och avtalsparkering; som finns under parkeringsservice och skytteltrafik.Dessutom finns det parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar och laddhybridsbilar.

Med terminalnära parkering har du gångavstånd till din gate. Alla terminaler erbjuder såväl utomhusparkering som möjligheten till att parkera i ett parkeringshus. Du bestämmer dig för avtalsparkering om du har behov av särskilda parkeringstjänster.
Fördelen med att parkera inne i ett parkeringshus är att bilen skyddas mot kylan på vintern. Nackdelen är att det kostar mer. Många parkeringsföretag erbjuder som extra service möjligheten till billtvätt.

Planera din resa i tid

Innan du flyger iväg från Alranda flygplats på en längre semester uppmanar vi dig att planera din resa väl. Håll dig uppdaterad för eventuella vägarbeten eller olyckor. Vi tipsar även om att alltid vara i god tid, bättre att ha lite extra tid än att behöva stressa till sista minuten.

Vanliga frågor och svar

En vanlig fråga är, hur skyttelbussarna fungerar vid Arlanda Airport. Det förklarar vi gärna för dig.... Läs hela svaret
Åker du på semester och reser ifrån Stockholm Arlanda Airport? I så fall tillhandahåller vi parkeringstjänsten.... Läs hela svaret
Hur lång tid i förväg måste jag checka in? 81 trafikerade flygbolag är anslutna till Stockholm... Läs hela svaret

Se här vanligt ställda frågor

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Arlanda

Hjälp