Parkering Arlanda

Från 86 kr per dag! Ändra flygplats

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en 8,4

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med 8,4/10 baserat på 15 omdöme. Läs mer erfarenheter om Parkering Arlanda

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

email Skicka oss ett meddelande

Att parkera vid Stockholm Arlanda Airport

Om du flyger från Stockholm Arlanda Airport och kör med din egen bil, så kan du redan jämföra och reservera parkeringsplatser hos oss. Du kan enkelt i förväg jämföra möjligheterna till att parkera vid Arlanda Airport. 

Att boka sker med fullständig säkerhet: allt sker genom en säker förbindelse.

Att reservera din parkeringsplats ger fördelen att du med säkerhet kommer att ha en parkeringsplats. Det kommer aldrig att ske att du kommer fram till en full parkeringsplats och stressad måste söka en ny plats.
Du väljer en parkering vid Arlanda i lugn och ro med ett parkeringsbolag hos oss, och efter reserveringen kan du vara säker på en plats. Sedan kan du resa utan oro.

Om Stockholm Arlanda Airport

Stockholm Arlanda Airport är Sveriges största internationella flygplats och den tredje största i Norden med drygt 20.000 parkeringsplatser och mer än 20 miljoner passagerare per år, ett antal som fortfarande växer. 2014 lanserades en långsiktigt plan för att utveckla Stockholm Arlanda Airport de närmaste 30 åren. Målet är att bli Skandinaviens ledande flygplats.

Så fungerar det att parkera vid Stockholm Arlanda Airport

Det finns olika sätt att parkera vid Stockholm Arlanda Airport, som långtidsparkering, terminalnära parkering och avtalsparkering; som finns under parkeringsservice och skytteltrafik. Dessutom finns det parkeringsplatser med laddstolpar för elbilar och laddhybridsbilar.

Med terminalnära parkering har du gångavstånd till din gate. Alla terminaler erbjuder såväl utomhusparkering som möjligheten till att parkera i ett parkeringshus. Du bestämmer dig för avtalsparkering om du har behov av särskilda parkeringstjänster.
Fördelen med att parkera inne i ett parkeringshus är att bilen skyddas mot kylan på vintern. Nackdelen är att det kostar mer. Många parkeringsföretag erbjuder som extra service möjligheten till billtvätt.

Vanliga frågor och svar

En vanlig fråga är, hur skyttelbussarna fungerar vid Arlanda Airport. Det förklarar vi gärna för dig.... Läs hela svaret
Åker du på semester och reser ifrån Stockholm Arlanda Airport? I så fall tillhandahåller vi parkeringstjänsten.... Läs hela svaret
Hur lång tid i förväg måste jag checka in? 70 trafikerade flygbolag är anslutna till Stockholm... Läs hela svaret

Se här vanligt ställda frågor

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Arlanda