Trosta Parkering

Vill du parkera nära Stockholm Arlanda flygplats till en låg kostnad? Då är Trosta Parkering det rätta valet för dig! De erbjuder billiga parkeringsplatser med bra service och ligger endast 7 minuter från flygplatsen. Parkeringen är öppen från 4:00 till 23:59 varje dag. För kunder som redan har parkerat sin bil där har de öppet 24/7.

Mer information

Adress

Trosta 185, 195 93, Märsta
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Trosta Parkering

Trosta Parkering Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

80%

Säkerhet

24h p/d bemanning
Kameror
Stängsel
Försäkrade Chaufförer
× Inspection av fordon
60%

Anläggningar

Biltvätt
Toaletter
Väntrum
× Laddningsplats för elbilar
× Hjälp med bagage
40%

Plats

Ingen maximal höjd
Handikapp parkering
× Övertäckt parkering
× Garage
× Asfalterad parkeringsavdel
40%

Tillgänglighet

<5min från motorvägen
Vägskyltar
× 5min till terminalen
× 24/7 transfer
× Parkeringsservice

Om Trosta Parkering

Trosta bussar avgår på den tid du har bokat i din parkering.Vi jobbar hårt med logistiken för att du inte skall behöva vänta på din transport.Parkeringen är öppen alla dagar i veckan och hämtning på Arlanda för transport till Trosta sker dygnet runt. Våra bussar är utrustade med barnstol, barnkudde & baby skydd för dom minsta.Det är även tillåtet att transportera hund & katt i våra bussar.

Transportservice

Trosta parkering ligger endast 4-5 min bakom Arlanda flygplats på Norrtäljevägen vid Trosta företagsområde.Vi erbjuder en bra parkering till ett bra pris med hög service.

Parkeringen är upplyst och har låst grind på kvällar & helger. Området är kamera bevakat. Du kan säkert lämna nyckeln till mot en avgift på 49kr.

Parkeringsplatsen har ett väntrum där du kan dricka eller äta något, samt ha tillgång till wifi. Trosta Parkering erbjuder även extra tjänster såsom biltvätt, vinterservice och att lämna din nyckel i säkert förvar. Du kan boka dessa tilläggstjänster i reservationsformuläret.

(Under rådande pandemi är vår reception och väntrum stängd tills vidare. All incheckning och betalning sker i våra bussar.) Obs vi har inte tillgång till gästtoalett för tillfälligt.

Om du reser med barn är det möjligt att be om en barnstol till transportbussen. Föraren är alltid glad att hjälpa dig med ditt bagage. De har även parkeringsplatser för rörelsehindrade.

Ankomst

Vid ankomst till Trosta blir du tilldelad en parkerings plats av våra chaufförer. Finns vi ej på plats vid ankomst , vänligen vänta vid infarten. Bussen avgår snarast möjligt.Google maps Trosta långtidsparkering.

Upphämtning

Under din resa hem till Sverige skickar den chaufför som skall hämta upp dig ett välkomst sms. Ni svarar på detta sms när ni är redo och vill bli upphämtade. Utan incheckat bagage - När ni lämnar planet. Med incheckat bagage - När ni erhållit bagaget vid bagage bandet. Har ni inte fått något ankomst sms vänligen ring oss på 08203610. Blir ni försenade hem så behöver ni inte meddela oss detta, däremot om ni byter flight och får ett nytt flight nummer Upphämtning sker på Terminal 5 , avgångshallen , busshållplats 14 & 15 Vänligen nottrea att det är du som kund som ansvarar för att du har fyllt i rätt uppgifter för ankomst. Vid utebliven upphämtning ( No show ) pga felbokat datum kan en avgift på tillkomma på 300-475kr beroende på tidpunkt på dygnet + extra kostnad för parkerad fordon Vi bemannar endast vår parkering på de tider där vi har inbokad körningar, Vi reserverar oss för att om kund utan förvaring anmäler ankomst på Arlanda och Trosta parkering INTE har några andra inplanterade körningar , kan transport till parkeringen ske på kunds bekostnad.

Adress

Trosta 185, 195 93, Märsta

Hjälp