Connect Hotel Arlanda Parkering

På Connect Hotel Arlanda kan du känna dig trygg att din bil är säkert parkerad och du kan ta dina nycklar med dig. Hotellet och parkeringen är bemannad dygnet runt. Transferbussen tar dig till Arlanda flygplats på ca 7 minuter. Varmt Välkomna in i vår mysiga lobby där vi bjuder på Kaffe medans ni väntar. Vi erbjuder även frukost mellan 04.00-10.00 för 50kr per person. Övriga tider går det bra att besöka vår restaurang för lunch eller middag samt bruka våra övriga faciliteter. Den omfattande upplevelsen gör Connect Hotel Arlanda till en pålitlig och gästvänlig parkeringspartner där kvalitet och service är högt prioriterat.

Mer information

Adress

Lindberghs gata 10, 195 61, Arlandastad
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Connect Hotel Arlanda Parkering

Bedömningar Connect Hotel Arlanda Parkering

Bara kunder som har reserverat genom Parkos och verkligen har parkerat vid parkeringsföretag, kan betygsätta. Det innebär att alla våra bedömningar kommer från äkta kunder som du.

Om parkeringsbolag har mer än 60 bedömningar, raderas bedömningar som är äldre än ett år. På så vis är du garanterad att bli informerad om endast relevant information inför din kommande resa.

7,8
Baserad på 1136 bedömningar
8

Har parkerat den juli 2021. Bedömning skriven den 20 juli 2021.


Bra

10

Har parkerat den augusti 2020. Bedömning skriven den 22 maj 2021.


Tack

10

Har parkerat den februari 2021. Bedömning skriven den 25 mars 2021.


Fantastiskt bra parkering. Förboka transfer så den står där när man åker och kommer hem igen.

8

Har parkerat den februari 2021. Bedömning skriven den 01 mars 2021.


Min flyg var försenad 50 minuter dp vi missade bussen och där efter vi fick vänta en timme för nästa buss.

8

Har parkerat den februari 2021. Bedömning skriven den 25 februari 2021.


Första gången: prisvärt!

10

Har parkerat den februari 2021. Bedömning skriven den 20 februari 2021.


BRA SERVICE

10

Har parkerat den februari 2021. Bedömning skriven den 18 februari 2021.


Super service man är ovan att man måste beställa separat parkering och resa till flygplatsen separat. Detta är ingen bra lösning. Första två gånger har vi inte bokat resan ändå fick vi komma med - TOPPEN. i 40 år att boka parkering var likvärdig med resa till flygplatsen.
annars superb

8

Har parkerat den januari 2021. Bedömning skriven den 09 februari 2021.


Parkeringen saknar batteriladdare om bilen har parkerat en hel månad

10

Har parkerat den januari 2021. Bedömning skriven den 09 februari 2021.


Jag tycker att det är perfekta stället att parkera på, enkelt och bra med hotell i anslutning till parkeringen, servisminded och trevlig personal samt shuttelbussar som går ofta!

8

Har parkerat den januari 2021. Bedömning skriven den 02 februari 2021.


Accptabel service och billigt pris

8

Har parkerat den januari 2021. Bedömning skriven den 28 januari 2021.


Parkeringen fungerar klockrent
Medans transferbussarna fungerar betydligt sämre
Verkar som att deras bokningssystem är ett stort virrvarr av olika funktioner vilket gör att deras personal inte vet vad dom sysslar med 3 gånger under sista halvåret har 2 stycken upphämtning ej fungerat på grund av att vi inte funnit med på någon lista

Om Connect Hotel Arlanda Parkering

Connect Hotel Arlanda erbjuder transferservice mellan kl. 04.00 och 00.00. Bussen går upp till tre gånger i timmen, och genom personlig transferbokning inför er resa behöver ni inte vänta länge.

Långtidsparkering
När du använder långtidsparkeringen får du tillstånd och kod från receptionen. Transferbussen stannar precis framför hotellet för att ta dig till Arlanda. När du återvänder till flygplatsen står transfer och väntar på dig.

Din bil parkerar du säkert på den inhägnade parkeringsplatsen på Connect Hotel Arlanda. Du behöver en kod för att kunna komma in till parkeringsplatsen, vilket du får när du registrerar dig i receptionen. Området har 24 timmars kameraövervakning och det finns alltid personal på hotellet.

På Connect Hotel Arlanda Parkering har du tillgång till hotellets faciliteter. Medarbetare kan hjälpa dig med ditt bagage. Parkeringen är beskyddad med ett staket, kameror och det finns personal tillgänglig på hotellet 24/7.

På avresedagen kör du till Connect Hotel Arlanda. Du tar med din bokningsbekräftelse till receptionen där du kommer att få en kod och information om parkeringen. Det finns vagnar tillgängliga för att transportera ditt bagage vid behov. Det är möjligt att använda hotellets faciliteter. Vänligen kontakta Connect Hotel Arlanda i förväg om du reser med en grupp med mer än 10 personer.

Transferservice

Transferbussen bokar ni i förväg så den är redo att köra er till flygplatsen när ni har parkerat. Eftersom ni anger flightnummer kommer transferbussen även veta ifall ert plan hem blir försenat, och anpassar er hämtning till den nya ankomsttiden. På hemvägen blir ni hämtade på hållplats 11, Terminal 4 på Arlanda.

Adress

Lindberghs gata 10, 195 61, Arlandastad

Hjälp