Connect Hotel Arlanda Parkering

På Connect Hotel Arlanda kan du vara säker på att din bil är säkert parkerad och du kan ta dina nycklar med dig. Transferbussen tar dig till Arlanda flygplats på ca 10 minuter och den avgår var 30e minut. Den omfattande erfarenheten gör Connect Hotel Arlanda till en pålitlig och gästvänlig parkeringspartner där kvalitet och service är högt prioriterat.

Mer information

Adress

Lindberghs gata 10, 195 61, Arlandastad
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Connect Hotel Arlanda Parkering

Connect Hotel Arlanda Parkering Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

80%

Säkerhet

24h p/d bemanning
Kameror
Stängsel
Försäkrade Chaufförer
× Inspection av fordon
40%

Anläggningar

Toaletter
Väntrum
× Biltvätt
× Laddningsplats för elbilar
× Hjälp med bagage
40%

Plats

Ingen maximal höjd
Asfalterad parkeringsavdel
× Övertäckt parkering
× Garage
× Handikapp parkering
20%

Tillgänglighet

<5min från motorvägen
× 5min till terminalen
× 24/7 transfer
× Vägskyltar
× Parkeringsservice

Bedömningar Connect Hotel Arlanda Parkering

Bara kunder som har reserverat genom Parkos och verkligen har parkerat vid parkeringsföretag, kan betygsätta. Det innebär att alla våra bedömningar kommer från äkta kunder som du.

Om parkeringsbolag har mer än 60 bedömningar, raderas bedömningar som är äldre än ett år. På så vis är du garanterad att bli informerad om endast relevant information inför din kommande resa.

7,4
Baserad på 825 bedömningar
8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 14 oktober 2019.


Mycket bra parkering med bra pris, fungerar jättebra med skytteltrafiken. Tillmötesgående personal på Connect hotell

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 12 oktober 2019.


?

10

Har parkerat den oktober 2019. Bedömning skriven den 12 oktober 2019.


Bra läge till vettigt pris. Hjälpsam personal och städade transferbussar.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 09 oktober 2019.


Det gick bra till slut, men inte helt bekymmerfritt. Parkeringen var, i princip, 100% full när vi anlände, trots att vi hade bokat i förväg. Hade vi varit på sista minuten hade detta varit ett problem. Paret som kom före oss hade panik pga det - tack och lov hade vi lite tid att leka med.

Personalen på hotellet lovade att vi kunde parkera utanför Connect, lämna bilnyckeln med dem hela två veckor!, och då skulle de parkera bilen så snart en plats blev ledig. Jag var tacksam men också lite tveksam, gick runt hela parkeringen eftersom det är svårt att köra bil runt när varje plats är full en gång till och, till slut, hittade en plats precis bakom själva hotellet dvs inte i det vanliga parkeringsområdet. Problemet var nu löst, men det hade tagit ett tag.

Sedan kunde vi sova i lugn och ro på hotellet, och åka med första bussen på morgonen in till Arlanda, helt utan vidare problem.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 07 oktober 2019.


Trevlig personal, snabbt och smidigt gick att cheka in sig och parkera

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 05 oktober 2019.


Väldigt enkelt att parkera och bussen kom i tid.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 03 oktober 2019.


Det har tidigare fungerat jättebra - men denna sista gång var hela parkering full av bilar - och trots min tidigare inbokning fanns ingen riktig plats. Fick köra till baksidan av hotellet och knöla in mig under nå'n slags utbyggnad balkong. Där halkade jag till i gruset och körde in i ena sidospegeln, som tappade sitt "skal"... Som väl var kunde jag senare, vid hemkomsten, få på den igen - men jag tycker det var lite dåligt att det inte fanns plats, trots inbokning tidigare!

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 03 oktober 2019.


Allt fungerade bra. Enkelt att bokaoch bra service på hotellet där jag hämtade koden till grindarna. Bra att det fanns toaketter och att man erbjöds kaffe. Trevlig personal.

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 02 oktober 2019.


Alt var superbra, ända önskemål kan vara oftare bussar

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 02 oktober 2019.


Ok

10

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 01 oktober 2019.


Mycket nöjd med den information och hjälp jag fick vid flera tillfällen vid ankomst och avresa. Samtliga i personalen var mycket trevliga och hjälpsamma. Det var dock mycket svårt att hitta dit. Infon från bolaget var mycket knapphändig, vägbeskrivningen via datorn var perfekt men då vägnummer i realiteten saknas fanns ingen möjlighet att veta VAR man befann sig. Detta orsakade mig mycken felkörning, tidsförlust och stress inför flygresans avgångstid.
När jag nu vet att verkligheten avsaknad av vägnummer inte korrelerar med de på internet angivna vägnummer, skulle jag önskat en handfastare vägbeskrivning av parkeringsföretaget. I övrigt helt nöjd!
Tips: Bifoga till/inkludera i ´Parkeringshandlingarna´ en enkel handfast skiss/vägbeskrivning från E4 fram till Connect Hotel.. Arlanda stad är ett nytt ej så känt område för de flesta. Allt slutade dock lyckligt! Tack! AL.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 01 oktober 2019.


Fanns bara en personal som delade ut biljett för parkering, trots att 3-4 pers cirkulerade runt. Denne var på toa, det måste man oxå få göra, men då borde det finnas fler som kan träda in. För vår del var det på håret att hinna med bussen annars hade vi fått vänta 30 min.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 01 oktober 2019.


Incheckningen och utvecklingen fungerade bra. Bussen hade för liten plats för resväskor.

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 01 oktober 2019.


Det fungerade utmärkt

8

Har parkerat den september 2019. Bedömning skriven den 01 oktober 2019.


Alltid lika trevligt att parkera på Connect hotell. Tycker dock att transferen kunde vara bättre. Vi fick vänta 10 minuter längre än vad som stog på skylten, det är inte kul med 4 små barn kl ca 4 på morgonen, det räckte med de första 20 minuterna till avgångstiden.

Om Connect Hotel Arlanda Parkering

Connect Hotel Arlanda erbjuder transferservice mellan kl. 04.00 till 00.30. Transferbussen avgår var 30e minut, så du behöver aldrig vänta länge. Vänligen kontakta hotellet i förväg när du reser med en grupp med mer än 10 personer.

Långtidsparkering
När du använder långtidsparkeringen, parkerar du din bil efter att ha fått en kod från receptionen. Transferbussen stannar framför hotellet för att ta dig till Arlanda flygplats. När du återvänder till Arlanda flygplats kommer transferbussen att avgå från terminal 5, 4 och 2.

Din bil parkerar du säkert på den inhägnade parkeringsplatsen på Connect Hotel Arlanda. Du behöver en kod för att kunna komma in till parkeringsplatsen, vilket du får när du registrerar dig i receptionen. Området har 24 timmars kameraövervakning och det finns alltid personal på hotellet.

På Connect Hotel Arlanda Parkering har du tillgång till hotellets faciliteter. Medarbetare kan hjälpa dig med ditt bagage. Parkeringen är beskyddad med ett staket, kameror och det finns personal tillgänglig på hotellet 24/7.

På avresedagen kör du till Connect Hotel Arlanda. Du registrera din bil i receptionen där du kommer att få en kod och information om parkeringen. Det finns vagnar tillgängliga för att transportera ditt bagage vid behov. Det är möjligt att använda hotellets faciliteter. Vänligen kontakta Connect Hotel Arlanda i förväg om du reser med en grupp med mer än 10 personer.

Transferservice

Ankomst
Det finns en gratis transfertjänst var 30e minut från hotellet till och från Arlanda flygplats från kl. 4:00 till 00:30. Bussen avgår från Connect Hotel strax efter varje hel och halvtimme. Bussen kommer att släppa av dig vid Arlanda flygplats, Terminal 5.

Avresa
När du återvänder till flygplatsen är transferbussen också tillgänglig var 30e minut. Bussen stannar vid terminal 5, 4 och 2. Bussen går från flygplatsen tio över varje hel- och halvtimme. Transferbussen tar dig tillbaka till Connect Hotel Arlanda där din bil parkerades.

Adress

Lindberghs gata 10, 195 61, Arlandastad

Hjälp