Best Western Arlanda Hotellby Parkering

På Best Western Arlanda Hotellby kan du tryggt och säkert parkera din bil i hotellets kameraövervakade och inhängda långtidsparkering. Parkeringen är bemannad dygnet runt. Vår miljövänliga Euro6 buss kör er ut till Arlanda flygplats på beställning. Transfer till flygplatsen tar ca 6 minuter och vi kör dygnet runt.
Medan ni väntar är ni varmt välkomna in i vår mysiga lobby där vi bjuder på kaffe. Vi erbjuder också en full frukostbuffé samt lunch för endast 59kr/person respektive 99kr/person, till alla våra parkerande gäster. Vårt hotell är familjärt och välkomnande och vår största prioritering är att våra gäster ska uppleva hur smidigt och tryggt det är att parkera hos oss.

Obs:Vår transfer kör er kostnadsfritt till Terminal 4 på Arlanda flygplats. Observera att mellan kl 04.00 – 08.00, kör vår transfer endast varje hel- och halvtimme.

Mer information

Adress

Bristagatan 22, 19560, Arlandastad
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Best Western Arlanda Hotellby Parkering

Best Western Arlanda Hotellby Parkering Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

80%

Säkerhet

24h p/d bemanning
Kameror
Stängsel
Försäkrade Chaufförer
× Inspection av fordon
60%

Anläggningar

Laddningsplats för elbilar
Toaletter
Väntrum
× Biltvätt
× Hjälp med bagage
40%

Plats

Ingen maximal höjd
Handikapp parkering
× Övertäckt parkering
× Garage
× Asfalterad parkeringsavdel
20%

Tillgänglighet

<5min från motorvägen
× 5min till terminalen
× 24/7 transfer
× Vägskyltar
× Parkeringsservice

Bedömningar Best Western Arlanda Hotellby Parkering

Bara kunder som har reserverat genom Parkos och verkligen har parkerat vid parkeringsföretag, kan betygsätta. Det innebär att alla våra bedömningar kommer från äkta kunder som du.

Om parkeringsbolag har mer än 60 bedömningar, raderas bedömningar som är äldre än ett år. På så vis är du garanterad att bli informerad om endast relevant information inför din kommande resa.

8,5
Baserad på 105 bedömningar
10

Har parkerat den augusti 2021. Bedömning skriven den 01 september 2021.


Bra och prisvärt

10

Har parkerat den augusti 2021. Bedömning skriven den 31 augusti 2021.


Positivt och proffesssionellt bemötande. Snabb transfer med buss.

10

Har parkerat den juli 2021. Bedömning skriven den 19 augusti 2021.


Tycker allt var super! Jättenöjd med info, service och personalen var jättetrevlig

8

Har parkerat den juli 2021. Bedömning skriven den 04 augusti 2021.


Bra service trevlig personal

10

Har parkerat den maj 2021. Bedömning skriven den 04 augusti 2021.


Helt fantastisk service och genuint trevligt bemötande vid alla de samtal och kontakter som jag hade med personalen här då jag ändrade mitt hemkomst datum flera gånger.
Det är en smidig parkering i förhållande till det bra priset.

10

Har parkerat den juni 2021. Bedömning skriven den 02 augusti 2021.


Trevlig personal, tillräcklig med parkerings platser.

8

Har parkerat den juli 2021. Bedömning skriven den 29 juli 2021.


Bra

10

Har parkerat den juli 2021. Bedömning skriven den 28 juli 2021.


Snabb service.
Trevlig personal.

Om Best Western Arlanda Hotellby Parkering

Best Western Arlanda Hotellby erbjuder kostnadsfri transfer dygnet runt alla dagar på året. Vår miljövänliga Euro 6 buss kör er till och från Arlanda mot beställning. Skyttelbussen är gul och har Best Western loggor på, så den är lätt att känna igen. Transferbussen stannar på busshållplats 11, Terminal 4 på Arlanda. När ni parkerar bilen hos oss finns inga restriktioner för varken höjd eller bredd för ert fordon. Nyckel till parkeringen hämtas i receptionen.

Obs:Vår transfer kör er kostnadsfritt till Terminal 4 på Arlanda flygplats. Observera att mellan kl 04.00 – 08.00, kör vår transfer endast varje hel- och halvtimme.

På Best Western Arlanda Hotellby är säkerheten vår högsta prioritering. Vår långtidsparkering är utrustad med stängsel, kameror och bom som öppnas av kunder med hjälp av nyckel som hämtas i receptionen. Parkeringen är kameraövervakad och har bemanning dygnet runt . Du kan själv välja om du vill överlämna dina bilnycklar eller ej. Om du väljer att lämna dina nycklar så förvaras de i ett kassaskåp vid receptionen. I detta fall kan det hända att din bil flyttas för att optimera parkeringsutrymme, under denna tid är din bil försäkrad (det händer väldigt sällan att vi flyttar bilarna).

På BW Arlanda Hotellby har ni tillgång till lobbyn, toalett och restaurang inne på hotellet om ni skulle behöver vänta. Vi erbjuder våra parkerande gäster att köpa till frukostbuffé / lunch för endast 59 kr/person resp. 99 kr/person. Vår långtidsparkering är kameraövervakad och bemannad dygnet runt, alla dagar på året.

Best Western Arlanda Hotellby
På avresedagen kör du till BW Arlanda Hotellby på Bristagatan 22, 195 60 Arlanda-Arlandastad. Vid ankomst till hotellet behöver ni registrera er i receptionen, där får ni ett kvitto samt nyckel till vår inhängda långtidsparkering. Kvittot fungerar som ett parkeringsbevis och ska därför lämnas till personalen i receptionen vid återkomst. Vår skyttelbuss kör er sedan kostnadsfritt till Arlanda flygplats. Vid hemresan hämtar skyttelbussen er vid busshållsplats 11, Terminal 4, för att sedan stanna precis utanför hotellets entré. Skyttelbussen är gul och har Best Western loggor på. För bokning av transfer från Arlanda till hotellet, vänligen ring hotellets reception.

Adress

Bristagatan 22, 19560, Arlandastad

Hjälp