Parkering Landvetter

Från 36 kr per dag! Ändra flygplats

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en 9,3

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med 9,3/10 baserat på 177 omdöme. Läs mer erfarenheter om Parkering Landvetter

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

email Skicka oss ett meddelande

Att parkera vid Göteborg Landvetter Airport

Om du ska flyga från Göteborg Landvetter Airport och åker dit med bil söker du förmodligen en parkeringsplats till ett bra pris. Reservera därför din parkering i förväg , då är du säkert får plats och dessutom sparar pengar.

När du har bokat, får du en bekräftelse av oss med vägbeskrivning. Uppgifterna har redan fyllts i, själv behöver du bara fylla i utgångspunkten. Att betala med kort är inte heller något problem.
Behöver du ytterligare information? Du kan alltid ringa oss, skicka ett email eller använda vår chattbox med frågor om parkering vid Landvetter.

Om Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter Airport är den näst största internationella flygplatsen i Sverige och ligger i Härryda kommun utanför Göteborg. Flygplatsen invigdes den tredje oktober 1977 och ersatte Torslanda flygplats. Möjliga sätt att ta sig till flygplatsen är att köra bil, ta flygbussarna eller taxi. Tyvärr finns den ännu ingen järnvägs förbindelse via flygplatsen. Antalet som tar sig till flygplatsen via kollektivtrafik är bland 9% av flygresenärerna och 5% bland de anställda på flygplatsen.
I framtiden planeras det att bygga till en underjordisk tågstation med uppgång till avgångshallen, vilket ska ge möjligheten till kvartstrafik med pendeltåg från Göteborg och Borås. Det planeras även utbyggnad av terminalenbyggnaden, större bagageutlämningshall och nya gångbryggor (2018-2020). 

Så fungerar det att parkera vid Göteborg Landvetter Airport

Vid Göteborg Landvetter Airport kan man parkera bekvämt inomhus, nära terminalen eller på lågprisparkeringarna med hjälp av olika parkeringsföretag. Det finns också möjlighet till avtalsparkering, parkerplats på gångavstånd eller för att parkera din elbil. Här kan ni läsa mer om varianterna parkeringsservice och skytteltrafik.

Vanliga frågor och svar

Den hela parkeringsprocessen kommer att ta ungefär 30 minuter. Du parkerar bilen oftast själv, tar... Läs hela svaret
Valet parkering är ett dyrare och lyxare sätt att parkera, eftersom du inte behöver köra... Läs hela svaret
Om du resar inom Europa är incheckningsdiskarna öppnade två timmar innan du åker, men om... Läs hela svaret

Se här vanligt ställda frågor

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Landvetter