Fler än 500.000 kunder väljer en av våra 2 samarbetspartners vid Landvetters flygplats.

Fördelarna med Parkos

Olika parkeringsföretag

Alltid låga priser

Annullera och ändra din bokning kostnadsfritt

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en 8

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med 8/10 baserat på 458 omdöme.

Vladimir Chelnokov

fredag 26 november 2021

10

Bra!

Patric

torsdag 25 november 2021

8

?

innehåll:

  1. Billig Parkering
  2. Shuttle & Valet
  3. Långtidsparkering
  4. Jämföra priser

Att parkera vid Göteborg Landvetter Airport

När du ska resa tänker du säkert på det mesta, att allt är packat, att du har pass och plånbok, att du låser dörren och stänger av ugnen. Om du planerat att ta bilen till flygplatsen se även då till att planera din parkering, på så sätt blir det billigare än att komma på det i sista minuten, då vet du även säkert att du har en plats, ingen extra onödig stress över att hitta en parkeringsplats för att vara i tid för flyget. Så om du ska flyga från Göteborg Landvetter flygplats se då till att reservera din parkeringsplats väl i förväg för att undvika onödig stress och oro. Då är du säker får en parkeringsplats och dessutom sparar du pengar genom att inte behöva panik parkera på flygplatsens egna parkering som oftast är mycket dyrare än de privatägda företagen tillgängliga runt om.

Att boka via Parkos på Landvetter

Här på Parkos, en jämföringshemsida för parkeringar vid flygplatser får du en tydlig överblick över parkeringar som finns tillgängliga vid de datum du valt. Du kan även sortera dessa parkeringsföretag efter omdömen från tidigare kunder, betalningssätt, pris, tjänster parkeringarna erbjuder eller avstånd till flygplatsen. Varje parkering har sina egna omdömmen från sina egna kunder så du kan vara helt säker på att omdömmena är om det parkeringsföretaget du valt, det står även alltid om vilket företag omdömmet handlar om högst upp. När du valt den parkeringen du tycker passar bäst går du vidare till bokning, där fyller du in dina uppgifter bland annat, bilmodell, registreringsnummer, telefonnummer, namn, osv. Att betala för parkeringsplatsen skiljer per parkering till parkering, vissa har endast betalning via online andra endast på plats, och vissa både och.

När din bokning är genomförd

När du har bokat, får du en bekräftelse av Parkos genom den emailadressen du angav när du bokade. Detta bekräftelsemail innehåller alltid information om hur och när du borde ta kontakt med parkeringen där finner du även flera olika vägbeskrivningar, adress och en beskrivning om hur parkeringen går till. Om du mot all förmodan måste avboka din reservering finns det information längst ner på din bokningsbekräftelse om hur du går till väga för att avboka din reservation.
Behöver du ytterligare information? Kan du alltid kontakta oss via att skicka ett email eller använda vår chattbox med frågor om parkering vid Landvetter.


Om Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter Airport är den näst största internationella flygplatsen i Sverige och ligger i Härryda kommun utanför Göteborg. Flygplatsen invigdes den tredje oktober 1977 och ersatte Torslanda flygplats. Totalt reste 6.4 miljoner passagerare från Landvetter flygplats 2016, info från Swedavia. Flygplatsen trafikeras av cirka 30 stycken olika regulära flygbolag, inklusive charter. För tillfället är de möjliga sätten att ta sig till flygplatsen är genom bil, flygbussarna eller taxi. För tillfället är antalet som tar sig till flygplatsen via kollektivtrafik är bland 9% av flygresenärerna och 5% bland de anställda på flygplatsen.
Tyvärr finns den ännu ingen järnvägs förbindelse via flygplatsen, detta är dock något som de planerar at utvidga. Under de nästkommande åren planeras det att bygga en underjordisk tågstation med uppgång till avgångshallen, vilket ger möjligheten till kvartstrafik med pendeltåg från Göteborg och Borås. Det planeras även utbyggnadav terminalenbyggnaden,större bagageutlämningshall och nya gångbryggor (2018-2020).


Parkering bokningar - Den senaste informationen till flygplatsen Landvetter

🚙 Antal parkeringsplatser: 2 parkeringsplatser
🏆 Bästa betyg: Landvetter Parkering Service
💶 Billigaste: Landvetter Parkering Service
🛫 Närmast till flygplatsen: Landvetter Parkering Service


Så fungerar det att parkera vid Göteborg Landvetter Airport

Vid Göteborg Landvetter Airport kan man parkera bekvämt inomhus, nära terminalen eller på lågprisparkeringarna med hjälp av olika privatägda parkeringsföretag. Det finns också möjlighet till avtalsparkering, parkerplats på gångavstånd eller för att parkera din elbil. Här kan ni läsa mer om varianterna parkeringsservice och skytteltrafik. Många av de privatägda företagen vid Landvetter använder sig av skytteltrafik, detta betyder att man som kund antingen parkera på parkering själv, eller att personal gör det åt en. Sedan finns det en flygbuss som kör endast mellan parkeringen och flygplatsen, detta ingår i priset. Oftast tar denna resan inte längre än 10 minuter, tänk på dock att under högsäsong kan väntetiderna bli längre då det är fler kunder. De flesta parkeringsföretagen vill även att man ska ringa, antingen efter man landat eller när man fått sitt baggage, då vet de att du är påväg och att du och ditt sällskap är redo att hämtas.


Planera din resa i tid

Något vi alltid uppmanar till våra kunder är att planera sin resa väl i tid. Man vet aldrig vad som kan hända och det är alltid bäst att vara ute i god tid för att slippe otrevliga överraskningar. Försök hålla ett öga på möjliga vägarbeten, trafikupplysningar och flygupplysningar. Vi tipsar även om att vara på flygplatsen cirka 2 timmar innan flyget gång och räkna med minst en extra 30 min för parkeringen, så var på parkeringen totalt 2,5h innan flygets avgång. Vid högsäsong tipsar vi så pass som 3 timmar innan eller om flygplatsen uppmanar att vara extra i tid på grund av mycket trafik.

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Landvetter