9/10 2 195 omdömen

Parkering Landvetter

Ändra flygplats
för att reservera 3 MIN
checkmark
Bästa erbjudanden
checkmark
Över 4 miljoner kunder över hela världen
checkmark
Avbryt/ändra bokningar gratis
Parkeringsleverantörer 2
Högsta betyg Landvetter Parkering Service
Billigast Landvetter Parkering Service
Närmast flygplatsen Landvetter Parkering Service

Att parkera vid Göteborg Landvetter Airport

När du ska resa tänker du säkert på det mesta, att allt är packat, att du har pass och plånbok, att du låser dörren och stänger av ugnen. Om du planerat att ta bilen till flygplatsen se även då till att planera din parkering, på så sätt blir det billigare än att komma på det i sista minuten, då vet du även säkert att du har en plats, ingen extra onödig stress över att hitta en parkeringsplats för att vara i tid för flyget. Så om du ska flyga från Göteborg Landvetter flygplats se då till att reservera din parkeringsplats väl i förväg för att undvika onödig stress och oro. Då är du säker får en parkeringsplats och dessutom sparar du pengar genom att inte behöva panik parkera på flygplatsens egna parkering som oftast är mycket dyrare än de privatägda företagen tillgängliga runt om.

Att boka via Parkos på Landvetter

Här på Parkos, en jämföringshemsida för parkeringar vid flygplatser får du en tydlig överblick över parkeringar som finns tillgängliga vid de datum du valt. Du kan även sortera dessa parkeringsföretag efter omdömen från tidigare kunder, betalningssätt, pris, tjänster parkeringarna erbjuder eller avstånd till flygplatsen. Varje parkering har sina egna omdömmen från sina egna kunder så du kan vara helt säker på att omdömmena är om det parkeringsföretaget du valt, det står även alltid om vilket företag omdömmet handlar om högst upp. När du valt den parkeringen du tycker passar bäst går du vidare till bokning, där fyller du in dina uppgifter bland annat, bilmodell, registreringsnummer, telefonnummer, namn, osv. Att betala för parkeringsplatsen skiljer per parkering till parkering, vissa har endast betalning via online andra endast på plats, och vissa både och.

När din bokning är genomförd

När du har bokat, får du en bekräftelse av Parkos genom den emailadressen du angav när du bokade. Detta bekräftelsemail innehåller alltid information om hur och när du borde ta kontakt med parkeringen där finner du även flera olika vägbeskrivningar, adress och en beskrivning om hur parkeringen går till. Om du mot all förmodan måste avboka din reservering finns det information längst ner på din bokningsbekräftelse om hur du går till väga för att avboka din reservation.

Behöver du ytterligare information? Kan du alltid kontakta oss via att skicka ett email eller använda vår chattbox med frågor om parkering vid Landvetter.


Om Göteborg Landvetter Airport

Göteborg Landvetter Airport är den näst största internationella flygplatsen i Sverige och ligger i Härryda kommun utanför Göteborg. Flygplatsen invigdes den tredje oktober 1977 och ersatte Torslanda flygplats. Totalt reste 6.4 miljoner passagerare från Landvetter flygplats 2016, info från Swedavia. Flygplatsen trafikeras av cirka 30 stycken olika regulära flygbolag, inklusive charter. För tillfället är de möjliga sätten att ta sig till flygplatsen är genom bil, flygbussarna eller taxi. För tillfället är antalet som tar sig till flygplatsen via kollektivtrafik är bland 9% av flygresenärerna och 5% bland de anställda på flygplatsen.

Tyvärr finns den ännu ingen järnvägs förbindelse via flygplatsen, detta är dock något som de planerar at utvidga. Under de nästkommande åren planeras det att bygga en underjordisk tågstation med uppgång till avgångshallen, vilket ger möjligheten till kvartstrafik med pendeltåg från Göteborg och Borås. Det planeras även utbyggnadav terminalenbyggnaden,större bagageutlämningshall och nya gångbryggor (2018-2020).

Billig parkering på Göteborg Landvetter flygplats

Ska du snart flyga från Göteborg Landvetter? Du kanske har övervägt att ta tåget eller andra kollektiva alternativ dit. Men vi vet alla att förseningar kan skapa irritation och osäkerhet. Det mest pålitliga och bekväma sättet att ta sig till flygplatsen är med din egen bil och att parkera den på en säker parkeringsplats med ett pålitligt parkeringsföretag. Med Parkos kan du enkelt jämföra och boka din parkeringsplats för de datum du är iväg. Välj det bästa alternativet för dig bland alla tillgängliga alternativ, t.ex. Vip Parking Landvetter. När du har valt parkeringsföretag, fyll i dina detaljer och välj betalningsalternativ. Efter att betalningen är genomförd, får du ett bekräftelsemail med all information du behöver för att kunna parkera på din valda parkeringsplats. Lita på Parkos för en smidig start på din resa!

Parkeringsplatserna som vi på Parkos erbjuder ligger inte direkt vid Göteborg Landvetter flygplats. Istället är de externa parkeringsplatser som alla ligger i närheten av flygplatsen. Detta innebär att du inte behöver köra i onödan. Genom att utnyttja dessa parkeringar, som inte belastas med höga kostnader, kan du njuta av ett mer förmånligt pris. Med Parkos är du garanterad ett billigare pris när du bokar din parkering.

För många kan ett billigt pris associeras med dålig kvalitet, men det gäller inte våra parkeringar. Trots att de inte har ett etablerat namn att luta sig mot, strävar de ändå efter att leverera en fantastisk service. Våra parkeringar erbjuder ofta det lilla extra, som till exempel att tvätta din bil medan du är på semester. Vi och våra affärspartner är medvetna om att nöjda kunder är avgörande för långsiktig framgång, så vi satsar på att hålla priset lågt samtidigt som vi levererar fantastisk service. Du kan därför förvänta dig både ett förmånligt pris och en enastående upplevelse när du bokar med oss.

Vi är stolta över att våra kunder delar våra åsikter om den höga kvaliteten på våra parkeringar. Du kan se deras positiva omdömen genom att klicka här. Våra parkeringar är tillgängliga dygnet runt, 7 dagar i veckan, så du kan vara trygg med att hitta en parkeringsplats när det passar dig bäst. Efter att du har använt våra parkeringstjänster är du välkommen att lämna ditt eget omdöme för att hjälpa andra resenärer att göra ett välgrundat val. Vi värdesätter våra kunders åsikter och strävar alltid efter att förbättra våra tjänster baserat på deras feedback.Landvetter parkering priser

Parkeringsleverantör Pris per vecka Typ av parkering Service Överföringstid
Landvetter Parkering Service 480 kr Utomhus Skyttel 2 minuter
Vip Parking Landvetter 699 kr Utomhus Parkering 2 minuter

Shuttle parkering

Vid Göteborg Landvetter Airport kan man parkera bekvämt inomhus, nära terminalen eller på lågprisparkeringarna med hjälp av olika privatägda parkeringsföretag. Det finns också möjlighet till avtalsparkering, parkerplats på gångavstånd eller för att parkera din elbil. Här kan ni läsa mer om varianterna skytteltrafik.Många av de privatägda företagen vid Landvetter använder sig av skytteltrafik, detta betyder att man som kund antingen parkera på parkering själv, eller att personal gör det åt en. Sedan finns det en flygbuss som kör endast mellan parkeringen och flygplatsen, detta ingår i priset. Oftast tar denna resan inte längre än 10 minuter, tänk på dock att under högsäsong kan väntetiderna bli längre då det är fler kunder. De flesta parkeringsföretagen vill även att man ska ringa, antingen efter man landat eller när man fått sitt baggage, då vet de att du är påväg och att du och ditt sällskap är redo att hämtas.

Långtidsparkering Göteborg Landvetter Airport

Genom att boka en parkeringsplats kan du vara säker på att garantera din plats. Slipp stressen med att komma till en full parkering. Välj en plats och parkeringsföretag på Göteborg Landvetter genom oss, och efter bokningen kan du fortsätta din resa utan bekymmer, med vetskapen om att en plats är reserverad åt dig.

Jämför mellan olika leverantörer

De privatägda parkeringsföretagen vid Göteborg Landvetter flygplats är inte placerade direkt på själva flygplatsen, utan de är strategiskt fördelade runt omkring flygplatsområdet. För att erbjuda en bekväm lösning tillhandahåller de en shuttle-tjänst till flygplatsen, som kan vara antingen en buss eller minibuss. Denna shuttle-tjänst ingår i priset för parkeringen. När du letar efter parkeringsalternativ kan du enkelt sortera dem efter avstånd från flygplatsen, och de flesta ligger inom en 10-minuters bussresa från terminalerna. Dessutom kan du jämföra dem baserat på kundomdömen, pris och de olika tjänster de erbjuder. Omdömena kommer från tidigare kunder som har använt parkeringsplatserna. Endast kunder som har bokat via Parkos kan lämna feedback, vilket garanterar att omdömena är äkta och pålitliga.

Välj din parkeringsmetod

Vid Göteborg Landvetter flygplats finns olika sätt att parkera. Du kan välja långtidsparkering, terminalparkering eller kontraktparkering med parkering och shuttle. Terminalparkering ger gångavstånd till målet, medan kontraktparkering passar för särskilda behov. Dessutom finns laddningsstationer för elbilar och hybridfordon. Alla terminaler erbjuder både ute- och inomhusparkering. Parkeringshus ger skydd mot väder och vind, men är dyrare än utomhusparkering. Många parkeringsföretag erbjuder extra tjänster som biltvätt.

planera sin resa

Något vi alltid uppmanar till våra kunder är att planera sin resa väl i tid. Man vet aldrig vad som kan hända och det är alltid bäst att vara ute i god tid för att slippe otrevliga överraskningar. Försök hålla ett öga på möjliga vägarbeten, trafikupplysningar och flygupplysningar. Vi tipsar även om att vara på flygplatsen cirka 2 timmar innan flyget gång och räkna med minst en extra 30 min för parkeringen, så var på parkeringen totalt 2,5h innan flygets avgång. Vid högsäsong tipsar vi så pass som 3 timmar innan eller om flygplatsen uppmanar att vara extra i tid på grund av mycket trafik.

Parkeringspriser på Landvetter

Parkeringsleverantör Parkeringstyp Pris 8 dagar
Landvetter Parkering Service Skytteltrafik | Utomhus från SEK 510.00
Vip Parking Landvetter Parkering | Utomhus från SEK 969.00

*Priserna kan variera beroende på vilka datum du väljer, säsong och ankomsttider. datumen här är från on. 2024-06-19 till to. 2024-06-27.

Vanliga frågor och svar

  • Hur fungerar skytteltrafik parkering vid Landvetter?

    chevron

    Skytteltrafikparkering vid Landvetter fungerar genom att du själv parkerar, tar med bagaget till parkens skyttelbuss och får transfer till flygplatsen. Hela processen tar cirka 30 minuter, och fördelarna inkluderar pris och översikt över parkeringen, men nackdelar innefattar extra tid för bussresan och möjliga väntetider under högsäsong.

  • Hur lång tid i förväg bör man vara vid parkeringsplatsen nära Landvetter?

    chevron

    För att vara i tid vid parkeringen nära Göteborg Landvetter Airport, rekommenderas att anlända minst två timmar före avgång för resor inom Europa och minst tre timmar för internationella destinationer. Kontrollera specifika incheckningstider med ditt flygbolag och användning av shuttletrafik kan ta ytterligare en halvtimme, så planera att vara på parkeringen minst två och en halv timme i förväg.

Fördelar med Parkos
usp car
Noggrant inspekterad
Alla flygplats parkeringsplatser inspekteras noggrant
usp thumbs up
De bästa erbjudandena
De bästa erbjudanden för flygplatsparkering
usp 24
Gratis avbokning
Gratis avbokning upp till 24 timmar före ankomst
usp 24
+2 miljoner kunder
Mer än 4 miljoner kunder världen över litar på oss