Vägbeskrivning till Landvetter

På denna sida kan du planera din resa till Landvetter. Du hittar här också praktiska tips om du åker med bil genom Sverige.

Adressuppgifter

Landvetter

438 80
Landvetter
Sverige

Resinformation:

När du funnit din parkeringsplats vid Landvetter börjar din resa. Främst av allt vill du vara i tid vid flygplatsen. Här under finner du information över vad du kan tänka på när du reser, förväntade restider och annan relevant trafikinformation.

Landvetter är Sveriges andra största flygplats och är enklast att nå via bil eller med buss då byggnaden för tåg under flygplatsen ännu inte är klar. Kör via väg 27/väg 40 mot Flygplatsvägen i Härryda. Ta avfarten 77-Flygplatsmotet och kör rakt fram i rondellen.

Under normala resförhållanden kan du räkna med följande restider:

Göteborg -> Landvetter Flygplats 27 kilometer / mellan 20-35 minuter
Borås -> Landvetter Flygplats 42 kilometer / mellan 30-40 minuter
Växjö -> Landvetter Flygplats 207 kilometer / mellan 2:20-50 timmar
Halmstad -> Landvetter Flygplats 157 kilometer / mellan 1:30 - 2:10 timmar
läs mer..

Händig information att ha innan man ger sig iväg:

Innan du ska ut och resa rekommenderar vi att du kontrollerar din bil för eventuellta tekniska fel. Då är du helt säker på att du kommer fram i tid till flygplatsen och att du inte blir sen för incheckningen.

Detta gäller även att se till att bilen är tankad, att dina bildäck har rätt spänning och att ni har reservhjul med er. Vi vill även påminna om att kontrollera att fordonsbelysningen fungerar som den ska.

Bränsle

Vare sig du kör med bensin, diesel, hybrid eller elbil, kan du tanka/ladda din bil på flera ställen i Sverige. När du reser via motorvägen tipsar vi om att tanka innan kör dit då priset kan vara högre längs motorvägen. Att ladda kan inte ens vara en möjlighet på motorvägen, så var säker att du laddat innan du ger dig iväg.
läs mer…

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss