Parkos
user
Toggle Navigation
De Billigaste Flygplatsparkeringarna på Göteborg Landvetter

Innehållsförteckning

6 Lästid

De Billigaste Flygplatsparkeringarna på Göteborg Landvetter

När du planerar din resa från Göteborg Landvetter flygplats är det viktigt att inte bara tänka på din flygbiljett och boende, utan även på parkeringen. Att hitta en prisvärd parkeringsplats nära flygplatsen kan vara en besparing för plånboken. Vi har gjort det enkelt för dig genom att granska de två billigaste alternativen för flygplatsparkering vid Göteborg Landvetter: Landvetter Parkering Service och Vip Parking Landvetter.

 1. Landvetter Parkering Service

Landvetter Parkering Service erbjuder en bekväm och prisvärd parkeringslösning för resenärer som flyger från Göteborg Landvetter flygplats. Här är några viktiga detaljer om denna parkeringsanläggning:

 • Pris: 480 kr per vecka
 • Plats: Utomhus
 • Skyttel: Ja
 • Avstånd till terminalen: Endast 2 minuters skjutsbussresa

Med en veckopris på 480 kr är Landvetter Parkering Service ett av de mest ekonomiska alternativen för långtidsparkering vid flygplatsen. Det utomhusbelägna området ger gott om utrymme för att parkera din bil. Dessutom erbjuder de en smidig skyttelservice som tar dig till flygplatsens terminaler på bara 2 minuter.

 1. Vip Parking Landvetter

För resenärer som letar efter en lite mer exklusiv parkeringsupplevelse erbjuder Vip Parking Landvetter ett alternativ att överväga. Här är några detaljer om denna tjänst:

 • Pris: 699 kr per vecka
 • Plats: Utomhus
 • Parkering: Ja
 • Avstånd till terminalen: Endast 2 minuters promenad

Vip Parking Landvetter kan vara den perfekta lösningen om du föredrar att parkera din bil själv och om du vill ha bekvämt tillgänglig parkering nära terminalerna. Priset är något högre än Landvetter Parkering Service, men fördelen är att du kan parkera din bil själv och sedan enkelt promenera till terminalen på bara 2 minuter.

Sammanfattning

Båda alternativen, Landvetter Parkering Service och Vip Parking Landvetter, erbjuder prisvärda parkeringslösningar nära Göteborg Landvetter flygplats. Ditt val kommer att bero på dina preferenser och budget.

Om du letar efter den mest ekonomiska lösningen och är beredd att ta en kort skjutsbussresa till terminalen är Landvetter Parkering Service ett utmärkt val. Priset på 480 kr per vecka gör det till ett av de mest prisvärda alternativen för långtidsparkering vid flygplatsen.

Å andra sidan, om du vill ha bekväm parkering nära terminalerna och är redo att betala något mer för den bekvämligheten, kan Vip Parking Landvetter vara det rätta valet för dig. För 699 kr per vecka får du möjlighet att parkera själv och en kort promenad till terminalen.

Oavsett vilket alternativ du väljer, är det alltid en bra idé att boka din parkeringsplats i förväg, särskilt om du reser under högsäsong eller om du planerar en längre resa. Detta kan hjälpa dig att säkerställa tillgänglighet och garantera att du får det bästa priset.

Tips för Bekväm Parkering vid Göteborg Landvetter Flygplats

För att göra din parkeringsupplevelse ännu smidigare har vi några tips att dela med dig:

 1. Boka i förväg: Som nämnts ovan är det alltid en god idé att boka din parkeringsplats i förväg. Detta sparar tid och ger dig tryggheten att ha en plats reserverad.
 2. Ankomma i god tid: Planera att ankomma till parkeringsanläggningen i god tid innan din flygtid. Det ger dig utrymme att hantera eventuell trängsel och stress.
 3. Packa smart: Se till att du har alla nödvändiga dokument och föremål med dig när du lämnar bilen. Detta kan inkludera din flygbiljett, pass och andra resedokument.
 4. Säkerhet: Dubbelkolla att du har låst din bil och tagit med dig alla värdesaker innan du lämnar den på parkeringsplatsen.
 5. Kontrollera öppettiderna: Se till att du är medveten om parkeringsanläggningens öppettider och regler. Vissa anläggningar kan ha begränsningar när det gäller parkeringstider.

Slutsats

Att hitta den billigaste och mest bekväma parkeringen vid Göteborg Landvetter flygplats är möjligt med alternativen som Landvetter Parkering Service och Vip Parking Landvetter erbjuder. Oavsett om du föredrar prisvärdhet eller bekvämlighet kan du nu göra ett välgrundat beslut för din nästa resa. Så boka din parkeringsplats i förväg och res med lugn och ro, medan din bil är i goda händer på flygplatsen.