Fler än 500.000 kunder väljer en av våra 0 samarbetspartners vid Sturups flygplats.

Fördelarna med Parkos

Olika parkeringsföretag

Alltid låga priser

Annullera och ändra din bokning kostnadsfritt

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med /10 baserat på 0 omdöme.

Att parkera vid Sturup Malmö Airport

När man ska resa via Malmö Airport åker man helst med bilen till flygplatsen, då vill man också vara säker på att man kan finna en parkeringsplats. Kunna känna att bilen står säkert under tiden man är borta, och att man enkelt kan ta sig tillbaka hem när resan är klar. Man vill inte endast ha säkerhet och lättillgänglighet men även kunna finna en bra parkeringsplats till ett bra pris som passar dina behov.

Med oss kan du utan svårigheter jämföra olika parkeringar i området vid Malmö Airport, och finna parkeringen som passar dig bäst, vare sig du vill använda dig av skytteltrafik eller parkeringsservice. Hos oss har du även tillgång till att se omdömen från tidigare kunder, för att ytterligare hjälpa dig finna en bra parkering.

Efter bokningen är gjord får du en tydlig vägbeskrivning till din parkeringsplats av oss. Eftersom att du har reserverat på förhand kan du alltid känna dig säker på att du har plats, så enkelt kan det vara!

Om Sturup Malmö Airport

Runt 2 miljoner (2015) passagerare reser via Malmö Airport varje år, varav närmare hälften är utrikestrafik. Malmö Airport eller före detta Sturup flygplats öppnades 1972 och är Sveriges fjärde största flygplats med ett tjugotal olika flygbolag. Trots att Malmö Airport är det officiella namnet sedan 2007 kallas flygplatsen fortfarande Sturup flygplats. Den är belägen i den tätast befolkade delen av Sverige, Skåne. Som tillsammans med Köpenhamn skapar det största tillväxtområdet i Skandinavien.

Flygplats Sturup Malmö adress och information

Adress flygplats 230 32 Malmö-Sturup, Sverige
IATA Code MMX
Flygplats typ Publik
Passagerare 2.185.485

Flygplatsen är en viktig del av Öresunds infrastruktur, som är ett tilltalande område för internationella företag. Några av anledningarna är de flera universitet som är belägna i området och att regionen är ledande inom flera olika områden t.ex. medicin och IT.


Parkering vid Sturup Malmö Airport fungerar så:

Det finns flera olika möjligheter hur och vart man kan parkera vid Sturup Malmö Airport. Man kan välja plats (inomhus eller ute), period och vilken service man önskar. Både parkeringsservice och skytteltrafik är tillgängliga valmöjligheter. Mer information om skytteltrafik och parkeringsservice.

Flera parkeringar vid Sturup Malmö Airport är även kameraövervakade och erbjuder särskilda parkeringstjänster om du skulle vara vid behov av dem.

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Sturup