Parkering Sturup

Ändra flygplats
Group 3 för att reservera 3 MIN
checkmark
Bästa erbjudanden
checkmark
Över 3 miljoner kunder över hela världen
checkmark
Avbryt/ändra bokningar gratis

Se på parkeringsplatser på kartan

Att parkera vid Sturup Malmö Airport

När man ska resa via Malmö Airport åker man helst med bilen till flygplatsen, då vill man också vara säker på att man kan finna en parkeringsplats. Kunna känna att bilen står säkert under tiden man är borta, och att man enkelt kan ta sig tillbaka hem när resan är klar. Man vill inte endast ha säkerhet och lättillgänglighet men även kunna finna en bra parkeringsplats till ett bra pris som passar dina behov.

Med oss kan du utan svårigheter jämföra olika parkeringar i området vid Malmö Airport, och finna parkeringen som passar dig bäst, vare sig du vill använda dig av skytteltrafik eller parkeringsservice. Hos oss har du även tillgång till att se omdömen från tidigare kunder, för att ytterligare hjälpa dig finna en bra parkering.

Efter bokningen är gjord får du en tydlig vägbeskrivning till din parkeringsplats av oss. Eftersom att du har reserverat på förhand kan du alltid känna dig säker på att du har plats, så enkelt kan det vara!

Om Sturup Malmö Airport

Runt 2 miljoner (2015) passagerare reser via Malmö Airport varje år, varav närmare hälften är utrikestrafik. Malmö Airport eller före detta Sturup flygplats öppnades 1972 och är Sveriges fjärde största flygplats med ett tjugotal olika flygbolag. Trots att Malmö Airport är det officiella namnet sedan 2007 kallas flygplatsen fortfarande Sturup flygplats. Den är belägen i den tätast befolkade delen av Sverige, Skåne. Som tillsammans med Köpenhamn skapar det största tillväxtområdet i Skandinavien.

Flygplatsen är en viktig del av Öresunds infrastruktur, som är ett tilltalande område för internationella företag. Några av anledningarna är de flera universitet som är belägna i området och att regionen är ledande inom flera olika områden t.ex. medicin och IT.


Parkering vid Sturup Malmö Airport fungerar så:

Det finns flera olika möjligheter hur och vart man kan parkera vid Sturup Malmö Airport. Man kan välja plats (inomhus eller ute), period och vilken service man önskar. Både parkeringsservice och skytteltrafik är tillgängliga valmöjligheter. Mer information om skytteltrafik och parkeringsservice.

Flera parkeringar vid Sturup Malmö Airport är även kameraövervakade och erbjuder särskilda parkeringstjänster om du skulle vara vid behov av dem.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar skytteltrafik parkering vid Sturups Airport?

Här förklarar vi för dig hur skytteltrafik av parkering vid Sturup Malmö Airport fungerar.  Som först kör du till parkeringsbolaget där du har reserverat och parkerar bilen där. Då ser du själv att…

Hur fungerar parkeringsservice vid Sturup Airport?

Parkeringsservice När du väljer parkeringsservice kör du själv till terminalen, till den avtalade adressen som finns i bekräftelsemailet. En chaufför från parkeringsleverantören du valt väntar på d…

Hur lång tid i förväg bör man vara vid parkeringsplatsen nära Sturups Airport?

Flygplatser rekommenderar oftast att närvara två timmar i förväg för flyg inom Europa. Om det handlar om ett internationellt flyg är det även tre timmar (p.g.a. extra säkerhetsåtgärder) och med parker…
Fördelar med Parkos
usp car
Alla flygplats parkeringsplatser inspekteras noggrant
usp earth
De bästa erbjudanden för flygplatsparkering
usp free
Gratis avbokning upp till 24 timmar före ankomst
usp like
Mer än 3 miljoner kunder världen över litar på oss