Parkering Sturup

Ändra flygplats
för att reservera 3 MIN
checkmark
Bästa erbjudanden
checkmark
Över 4 miljoner kunder över hela världen
checkmark
Avbryt/ändra bokningar gratis

Att parkera vid Sturup Malmö Airport

När man ska resa via Malmö Airport åker man helst med bilen till flygplatsen, då vill man också vara säker på att man kan finna en parkeringsplats. Kunna känna att bilen står säkert under tiden man är borta, och att man enkelt kan ta sig tillbaka hem när resan är klar. Man vill inte endast ha säkerhet och lättillgänglighet men även kunna finna en bra parkeringsplats till ett bra pris som passar dina behov.


Med oss kan du utan svårigheter jämföra olika parkeringar i området vid Malmö Airport, och finna parkeringen som passar dig bäst, vare sig du vill använda dig av skytteltrafik eller parkeringsservice. Hos oss har du även tillgång till att se omdömen från tidigare kunder, för att ytterligare hjälpa dig finna en bra parkering.


Efter bokningen är gjord får du en tydlig vägbeskrivning till din parkeringsplats av oss. Eftersom att du har reserverat på förhand kan du alltid känna dig säker på att du har plats, så enkelt kan det vara!

Om Sturup Malmö Airport

Runt 2 miljoner (2015) passagerare reser via Malmö Airport varje år, varav närmare hälften är utrikestrafik. Malmö Airport eller före detta Sturup flygplats öppnades 1972 och är Sveriges fjärde största flygplats med ett tjugotal olika flygbolag. Trots att Malmö Airport är det officiella namnet sedan 2007 kallas flygplatsen fortfarande Sturup flygplats. Den är belägen i den tätast befolkade delen av Sverige, Skåne. Som tillsammans med Köpenhamn skapar det största tillväxtområdet i Skandinavien.


Flygplatsen är en viktig del av Öresunds infrastruktur, som är ett tilltalande område för internationella företag. Några av anledningarna är de flera universitet som är belägna i området och att regionen är ledande inom flera olika områden t.ex. medicin och IT.


Billig parkering vid Sturup flygplats

Genom att förboka din parkering vid Sturup Malmö flygplats kan du vara säker på att säkra en plats. Slipp stressen av att komma till en full parkering igen. Med oss kan du enkelt jämföra och hitta den mest prisvärda parkeringen, allt från bekvämligheten av ditt eget hem.

De parkeringsplatser vi erbjuder vid Sturup Malmö flygplats är inte direkt på flygplatsen, utan de är externa parkeringsplatser som ligger nära flygplatsen. Detta gör att du slipper onödig körning. Eftersom dessa parkeringar inte har höga kostnader kan vi erbjuda dig ett billigare och bättre pris. När du bokar med Parkos är du garanterad det lägsta priset.

För många kan ett lägre pris antyda sämre kvalitet, men så är inte fallet med dessa parkeringar. Eftersom de inte har ett känt varumärke att förlita sig på, är de beroende av att leverera enastående service och erbjuda det lilla extra. Vi och våra affärspartners förstår att nöjda kunder är avgörande för långsiktig framgång och vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service. Du kan därför förvänta dig en prisvärd parkering med en fantastisk service när du bokar med oss.

Vi står inte ensamma med detta påstående, våra kunder håller med oss. När du har bokat med Parkos kan du själv dela din upplevelse genom att lämna ett omdöme. Dina åsikter är värdefulla för oss och andra resenärer.Sturup Malmö parkering priser

Parkeringsleverantör Pris per vecka Typ av parkering Service Överföringstid

Parkering vid Sturup Malmö Airport fungerar så

Det finns flera olika möjligheter hur och vart man kan parkera vid Sturup Malmö Airport. Man kan välja plats (inomhus eller ute), period och vilken service man önskar. Mer information om skytteltrafik. Flera parkeringar vid Sturup Malmö Airport är även kameraövervakade och erbjuder särskilda parkeringstjänster om du skulle vara vid behov av dem.Användning av skyttelparkering vid Sturup Malmö flygplats är enkelt. Du kör till parkeringsföretaget istället för direkt till flygplatsen. Välj en ledig parkeringsplats själv och parkera din bil. Sedan tar du bussen från parkeringsplatsen till terminalen, en bussresa på cirka 10 minuter till och från flygplatsen. Denna parkeringslösning erbjuder oftast det lägsta priset, men tänk på att räkna in tiden för parkering och bussåkning till terminalen. Adress och telefonnummer till parkeringsföretaget finns i ditt bekräftelsemail, skickat till din e-post vid bokningen. Du kan använda dessa uppgifter för att meddela parkeringsleverantören om eventuella ändringar i din ankomsttid eller om några problem uppstår.

Tips för parkering vid Sturup flygplats

Genom att jämföra priser kan du enkelt hitta det bästa erbjudandet. Hos oss kan du jämföra olika alternativ och hitta det lägsta priset utan att kompromissa med servicen. Parkeringsleverantörerna har löst avståndet mellan parkeringsplatsen och flygplatsen genom att erbjuda en inkluderad flygbuss till terminalen. När du söker efter parkeringsplatser via Parkos kan du sortera dem efter kundomdömen, pris och de tjänster som erbjuds. Omdömena kommer alltid från tidigare kunder som har använt Parkos, vilket garanterar deras äkthet.

Jämför mellan olika leverantörer

Vid Sturup Malmö flygplats finns privatägda parkeringsföretag som inte ligger direkt på flygplatsen, utan är spridda runt omkring området. Dessa företag erbjuder en inkluderad shuttle-tjänst till flygplatsen, antingen med buss eller minibuss. När du söker efter parkeringar kan du enkelt sortera dem efter avstånd från flygplatsen, med de flesta platserna belägna inom en 10-minuters bussresa. Du kan även jämföra omdömen, pris och de olika tjänster som erbjuds. Kundomdömen kommer från tidigare användare av parkeringsplatserna, vilket garanterar deras äkthet. Endast Parkos-kunder kan ge feedback, vilket ger dig trygghet i recensionernas pålitlighet.

Välj din parkeringsmetod

Vid Sturup Malmö flygplats finns många olika alternativ för parkering. Du kan välja mellan lång- och korttidsparkering, samt platser med laddningsmöjligheter för elbilar. Varje parkeringsalternativ har sina egna fördelar och nackdelar. Å andra sidan är skyttelparkering oftast mer kostnadseffektiv. Det är värt att notera att parkeringen vid Sturup Malmö Airport är mycket säker, eftersom de flesta platserna är kameraövervakade.

planera din resa

Innan du beger dig till Sturup Malmö Airport uppmuntrar vi dig att planera din resa väl. Var noga med att hålla uppsikt över eventuella vägarbeten eller andra händelser som kan förlänga din bilresa mer än förväntat. Att vara ute i god tid är alltid att rekommendera, då det ger dig en extra marginal och undviker onödig stress. När du bokar med oss får du även en vägbeskrivning för att göra det ännu enklare att hitta hit.

Parkeringspriser på Sturup

Parkeringsleverantör Parkeringstyp Pris 8 dagar

*Priserna kan variera beroende på vilka datum du väljer, säsong och ankomsttider. datumen här är från on. 2024-06-19 till to. 2024-06-27.

Vanliga frågor och svar

 • Hur fungerar skytteltrafik parkering vid Sturups Airport?

  chevron

  Skytteltrafikparkering vid Malmö Sturups Airport fungerar genom att du kör till det reserverade parkeringsbolaget, parkerar din bil på en trygg plats och tar sedan en skyttelbuss till flygplatsen, vilket tar cirka 10 minuter. Vid återkomst från din resa ringer du parkeringsleverantören för att informera om din ankomst, och de kommer att ha en flygbuss redo på den förutbestämda platsen. Fördelarna inkluderar lägre kostnader och översikt över parkeringsplatsen, men det kan vara mer krävande och ta lite extra tid jämfört med att köra direkt till flygplatsen.

 • Hur fungerar parkeringsservice vid Sturup Airport?

  chevron

  Parkeringsservice

  När du väljer parkeringsservice kör du själv till terminalen, till den avtalade adressen som finns i bekräftelsemailet. En chaufför från parkeringsleverantören du valt väntar på dig framför terminalen och kontrollerar din bil på eventuell skada, för att sedan köra och parkera din bil åt dig. Du behöver bara ta ditt bagage och gå till incheckningsdisken, så enkelt är det. Parkeringsföretagen som är anslutna hos oss arbetar endast med certificierade chaufförer. Så kan du vara säker på att din bil parkeras säkert. 

   

  Återkomst Sturups flygplats

  När du har kommit tillbaka från din resa rekommanderar vi dig att ringa din parkeringsleverantör en halvtimme i förväg så att de kan förbereda så din bil står redo vid terminalen. Vid ankomst tar du ditt bagage och går in i en av terminalerna. Här ska chauffören vänta på dig med din bil. Tillsammans kontrollerar ni bilen och därefter kan du köra hem.

   

  Var står medarbetaren vid parkeringsföretaget?

  Du hittar chauffören på den avtalade platsen som finns i ditt bekräftelsemail. Du kan känna igen chauffören på arbetskläderna, men chauffören har även dina uppgifter och vet därför också i vad för slags bil du reser i. Om du fortfarande inte kan hitta chauffören ber vi dig kontakta parkeringsleverantören, telefon numret hittar du i ditt berkäftelsemail.

  För- och nackdelar med valet parkering

  När du bokar en parkeringplats vill du naturligtvis göra ett välbetänkt val. Därför klargör vi nedan parkeringsservice för- och nackdelar.  Om du vill jämföra andra former av parkering Sturup Malmö, kan du återvända till hemsidan.

  Fördelar

  • Tid - Du sparar mycket tid eftersom du kör själv till terminalen. Du ankommer direkt och behöver inte resa från parkeringen till flygplatsen.
  • Lätthet - Du kör själv till flygplatsen, så du behöver inte ta skyttelbuss mellan parkering och flygplats.

  Nackdelar

  • Översikt - Eftersom du inte själv parkerar bilen, ser du inte där din bil parkeras. I vilket fall som helst kan vi säga att vi har granskat parkeringsföretaget.
  • Priset - Ofta är parkeringsservice lite dyrare än att använda sig av skytteltrafik. 
 • Hur lång tid i förväg bör man vara vid parkeringsplatsen nära Sturups Airport?

  chevron

  För att vara i tid vid parkeringen nära Malmö Sturups Airport rekommenderas att anlända två timmar före flyg inom Europa och tre timmar för internationella flyg, inklusive parkeringen blir det tre och en halv timme. Trots att det tar en halvtimme att köra från Malmö till Sturup, är det närmare än Köpenhamn med en bra anslutning via E20, E6 och E65 eller länsväg 108 från Lund på en halvtimme. Kontrollera alltid resvägen innan avfärd.

Fördelar med Parkos
usp car
Noggrant inspekterad
Alla flygplats parkeringsplatser inspekteras noggrant
usp thumbs up
De bästa erbjudandena
De bästa erbjudanden för flygplatsparkering
usp 24
Gratis avbokning
Gratis avbokning upp till 24 timmar före ankomst
usp 24
+2 miljoner kunder
Mer än 4 miljoner kunder världen över litar på oss