Parkering Skavsta

Ändra flygplats
Group 3 för att reservera 3 MIN
checkmark
Bästa erbjudanden
checkmark
Över 3 miljoner kunder över hela världen
checkmark
Avbryt/ändra bokningar gratis

Se på parkeringsplatser på kartan

Parkering Skavsta

Det är så smidigt att köra till Stockholm Skavsta Airport. Dock bör du förboka din parkering om du är på resande fot. Genom oss på Parkos kan du söka efter parkeringsmöjligheter och jämföra dem för de datum du har valt. Därmed kan du enkelt se alla lediga alternative och välja den parkering vid Skavsta flygplats som passar dig bäst. På detta vis kan du vara försäkrad om det lägsta pris. Vi erbjuder även ett säkert sätt att boka din parkering då allt sker via en säker förbindelse. Vid Stockholm Skavsta Airport kan du välja att köra direkt till terminalen eller att parkera din bil själv på den designerade parkeringsplatsen beroende på vilken parkeringsalternative du väljer. Parkos kan hjälpa dig i processen att finna prisvärd parkering vid Skavsta flygplats samt att boka din parkering.


Passagerare

Datum Nummer
2012 19.642.029
2013 20.681.396
2014 22.443.782
2015 23.142.536
2016 24.702.000
2017 26.642.000

Vi har alla erfarenhet med kollektivtrafik och de komplikationer och förseningar som kan uppstå. Det är därför säkrast och bekvämligast att köra till flygplatsen själv och parkera bilen vid en närliggande parkering. Parkos kan hjälpa dig att hitta en säker och bekvämlig parkering vid Skavsta flygplats. Genom Parkos kan du jämföra och reservera prisvärd parkering för de datum du är bortrest. När du funnit det bästa alternativet för dig kan du fylla in dina uppgifter och därefter förboka din parkering. När betalningen har genomförts kommer du motta ett mail med de detaljer du behöver för att kunna parkera på din valda parkering vid Skavsta flygplats. För att underlätta resans första etapp ytterligare kommer vi erbjuda dig en tydlig vägbeskrivning för att hjälpa dig hitta hit och därmed undvika onödig stress.

Vid Skavsta flygplats erbjuds många möjligheter att parkera din bil. Du kan välja mellan lång- och korttidsparkering samt handikapparkering. Då elbilar är vanligt förekommande erbjuder flera parkeringsbolag möjlighet för laddning. Under hemresan kan du enkelt hämta upp din bil fri från snö, is och uppvärmning av solen för att bekvämligt fortsätta din resa från flygplatsen.

Det är viktigt att fundera på hur lång tid i förväg man bör anlända till sin parkering vid Skavsta. När det kommer till parkeringsservice är extra tid inte nödvändigt eftersom du kör till terminalen. Dock rekommenderar vi att avsätta en extra 30 minuter för skyttelparkerings processen. Denna process börjar när parkeringen är avklarad och slutar när du går av bussen vid flygplatsen. Flygplaster rekommenderar oftast att passagerare är närvarande två timmar innan avgång för flyg inom Europa och tre timmar för flyg utanför Europa. Vi rekommenderar därmed att du anländer två och en halv timme eller tre och en halv timme innan beroende på din destination.

Billig parkering vid Skavsta flygplats

Genom att förboka din parkering vid Skavsta flygplats kan du vara säker på att få en plats. Du kommer inte igen behöva uppleva stressen av att anlända till en full parkering. Via oss kan du jämföra och finna den för dig mest prisvärda parkering från bekvämligheten av ditt egna hem.

De parkeringsplatser vi erbjuder är inte lokaliserade vid Skavsta flygplats, de är externa parkeringsplatser i närheten av flygplatsen. Detta betyder att du inte behöver köra i onödan. Då dessa parkeringar inte behöver betala höga kostnader kan vi erbjuda ett billigare och bättre pris. Du är därmed garanterad lägsta pris när du bokar med Parkos.

För många kan ett billigare pris betyda dålig kvalitet. Detta är dock inte fallet med dessa parkeringar. Då våra parkeringar inte har ett välkänt märke att luta sig mot är dem beroende av att leverera fantastisk service. Dem erbjuder därför det lilla extra. Vi och våra affärspartners vet att om våra kunder inte är nöjda kommer dem inte att återvända, vilket är en kortsiktig strategi. Du kan därmed förvänta dig en prisvärd parkering och fantastisk service.

Detta är inte något som endast vi säger, våra kunder håller med oss. När du har bokat med Parkos kan du själv dela med dig av din erfarenhet genom att lämna ett omdöme.

Parkering Skavsta: Skytteltrafik parkering vid Skavsta flygplats

Kies uw manier van parkeren

Att använda skyttelparkering vid Skavsta Airport är väldigt enkelt. Du kör till parkeringsföretaget och inte till själva flygplatsen. Därefter parkerar du din bil själv. Du får själv välja din parkering bland de lediga alternativen. Efter att du har parkerat din bil tar du bussen från parkeringsplatsen till terminalen. Bussresan tar ungefärligt 10 minuter till flygplatsen samt 10 minuter från flygplatsen. Fördelen med detta parkeringsalternativet är att det oftast har lägsta pris. Dock måste du räkna in den tid det kan ta att parkera samt åka med bussen till terminalen.

Både adress och telefonnummer till parkeringsföretaget står skrivet i ditt bekräftelsemail som skickades till din epost vid bokningstillfället. Du kan genom dessa uppgifter meddela parkeringsleverantören om din ankomsttid har förändrats eller om problem har uppstått.

Parkering Skavsta: Parkeringsservice vid Skavsta flygplats

Kies uw manier van parkeren

Det mer exklusiva alternativet när det kommer till parkering vid Skavsta flygplats är parkeringsservice. Med detta alternative kör du direkt till terminalen där en chaufför från parkeringsleverantören väntar dig. Bilen kommer då bli kontrollerad för eventuella skador, därefter parkeras bilen av chauffören på din parkering. Du behöver endast ta ditt bagage och gå till incheckningsdisken. Parkeringsföretagen vi arbetar med använder endast certifierade chaufförer så din bil kommer vara i trygga händer. Fördelar med parkeringsservice är att du spara tid då du ej behöver parkera själv och kan köra ända fram till terminalen. Dock är denna tjänst i de flesta fall lite dyrare än de andra alternativen när det kommer till parkering vid Skavsta flygplats.

Under hemresan är det viktigt att du meddelar parkeringsleverantören om din ankomsttid så att dem kan köra fram din bil i tid. Bilen körs fram till den avtalade platsen, oftast framför terminalen. Det skall anges på hemsidan om dem använder en annan plats. Efter en snabb kontrollering kan du själv köra från flygplatsen. Telefonnummer till parkeringsleverantören finner du i ditt bekräftelsemail. Du kan alltid kontakta dem om du har frågor eller må ändra den avsagda tiden.

Tips för parkering vid Skavsta flygplats

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Genom att jämföra priser kan du lätt finna det bästa priset. Vi erbjuder dig möjligheten att jämföra dina alternative och därmed finna det lägsta pris utan att förlora på service. Avståndet mellan parkeringsplatsen och flygplatsen har parkeringsleverantörerna löst genom att erbjuda en flygbuss till flygplatsen. Denna buss är inkluderad i priset. När du letar efter parkeringsplatser via Parkos kan du sortera dem efter omdöme, pris samt the tjänster dem erbjuder. Omdömena kommer alltid från tidigare kunder. Endast kunder som har använt Parkos kan ge feedback, så du kan vara säker på dess äkthet.

Kies uw manier van parkeren

Det finns många olika alternative för parkering vid Skavsta flygplats. Du kan välja mellan lång- och korttidsparkering samt parkeringar med tillgång till laddning för elbilar. Du kan även välja mellan skyttelparkering och parkeringsservice. De olika parkeringsalternativen har olika fördelar och nackdelar. Parkeringsservice går generellt fortare då du ej behöver parkera själv. Skyttelparkering är oftast billigare. Parkering vid Skavsta Airport är väldigt säkert då dem flesta är kameraövervakade.

Plan uw reis

Innan du beger dig iväg på din resa uppmuntrar vi dig att planera din resa väl. Håll uppsikt för vägarbeten och liknande som kan göra din bilfärd längre än förväntat. Vi rekommenderar att vara ute i god tid då det alltid är bättre att ha lite extra tid så att ni slipper stressa i onödan. När du bokar med oss får du en vägbeskrivning för att göra det ännu lite enklare för dig att hitta hit.

Vanliga frågor och svar

Hur fungerar skytteltrafik parkering vid Skavsta?

Har du reserverat och ska använda dig av skytteltrafik vid Stockholm Skavsta Airport men undrar hur det faktiskt fungerar? Skyttelparkering vid Skavsta Airport är mycket lätt. Du behöver bara köra …

Hur fungerar parkeringsservice vid Skavsta?

Parkeringsservice är den mer exklusiva och bekväma formen av parkering vid Stockholm Skavsta Airport. Du kör med din bil till flygplatsens terminal. När du har ankommit till flygplatsen, väntar en cha…

Hur lång tid i förväg bör man vara vid parkeringsplatsen nära Skavsta?

För parkeringsservice kommer du inte att behöva extra restid eftersom du ankommer till flygplatsen själv. Sedan parkeras din bil av en chaufför från parkeringsleverantören du valt. Vi rekommanderar at…
Fördelar med Parkos
usp car
Alla flygplats parkeringsplatser inspekteras noggrant
usp earth
De bästa erbjudanden för flygplatsparkering
usp free
Gratis avbokning upp till 24 timmar före ankomst
usp like
Mer än 3 miljoner kunder världen över litar på oss