Vägbeskrivning till Skavsta

På denna sida kan du planera din resa till Skavsta. Du hittar här också praktiska tips om du åker med bil genom Sverige.

Adressuppgifter

Skavsta

General Schybergs plan 22,
611 92 Nyköping
Sverige

Resinformation:

Ska du resa från Skavsta flygplats? Då vill du självklart vara i tid vid flygplatsen, för inchecking och kontroll. Här har vi samlat lite information om vad du kan tänka på när du reser, förväntade restider och annan relevant trafikinformation.

Skavsta flygplats är en av stockholms fyra flygplatser och Sveriges femte största. Den befinner sig vid Nyköping och söder från Stockholm och tar emot cirka 3 miljoner passagerare per år.

Under normala resförhållanden kan du räkna med följande restider:

Stockholm Centrum -> Skavsta Flygplats 106 kilometer / mellan 1:20-30 timmar
Norrköping Centrum -> Skavsta Flygplats 64 kilometer / runt 50 minuter
Örebro -> Skavsta Flygplats 130-170 kilometer / cirka 2:00 timmar
Jönköping -> Skavsta Flygplats 225 kilometer / cirka 2:25 timmar
läs mer..

Bra att tänka på innan man ger sig iväg:

Innan resans start rekommenderar vi starkt att du kontrollerar din bil för eventuellta tekniska fel. Då kan du resa utan att behöva känna oro om du kommer komma fram i tid till flygplatsen och att du inte blir sen till din incheckning.

En stark rekommendation är även att se till att bilen är tankad, se till att dina bildäck har rätt tryck och att ni har reservhjul med er för säkerhetsskull. Vi vill även påminna om att kontrollera att alla fordonsbelysningar fungerar som de ska.

Bränsle

Oavsett om du kör med bensin, diesel, hybrid eller elbil, kan du tanka/ladda din bil på flera ställen i Sverige. Vi rekommenderar att du tankar din bil innan du ska köra längs med motorvägen, då priset kan vara högre vid dessa tankstationer. Att ladda kan inte ens vara en möjlighet på motorvägen, så var säker att du laddat innan du ger dig iväg.
läs mer…

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss