Vip Parking Landvetter

VIP-parkeringen ligger exceptionellt nära Landvetter flygplats vilket förser kunder med en ultimat bekvämlighet. De erbjuder även andra bekvämligheter så som biltvätt, billaddning och andra servicealternativ som du kan boka tillsammans med din parkering.

Mer information

Adress

Flygplatsvägen, 438 70, Härryda
Parkering Landvetter

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Vip Parking Landvetter

Vip Parking Landvetter Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

80%

Säkerhet

24h p/d bemanning
Kameror
Stängsel
Försäkrade Chaufförer
× Inspection av fordon
60%

Anläggningar

Biltvätt
Toaletter
Väntrum
× Laddningsplats för elbilar
× Hjälp med bagage
60%

Plats

Ingen maximal höjd
Asfalterad parkeringsavdel
Handikapp parkering
× Övertäckt parkering
× Garage
40%

Tillgänglighet

<5min från motorvägen
Vägskyltar
× 5min till terminalen
× 24/7 transfer
× Parkeringsservice

Om Vip Parking Landvetter

VIP-parkeringen håller din bil i säkert förvar nära flygplatsen. Deras Drop Zone är öppen dygnet runt, 24/7. Du lämnar över dina nycklar till personalen på Swedavia airport.p> Transportservice

På grund av VIP-parkeringens nära anslutning till flygplatsen Finns där ingen transportbuss då du enkelt kan promenera direkt till flygplatsen på 2 minuter. När du ska återvända hemåt kommer du gå tillbaka till personalen på Swedavia airport där de kommer att ge dig dina bilnycklar, sedan kan du hämta din bil där du lämnade den och bege dig hemåt.

Området är inhägnat med stängsel och konstant skyddat av personal, oavsett om du har parkerat i VIPs primära eller sekundära område: Stängsel, Lampor, CCTV, Säkerhetsvakt, Försäkring för stöld och anlagda bränder samt Försäkring för skador är alla en del av de säkerhetsåtgärder på plats.

VIP-parkeringsupplevelsen är en Drop Zone som låter dig parkera så nära Swedavia airport att du kan åtnjuta flygplatsanläggningarna strax efter att ha parkerat din bil.

VIP-parkeringens Drop Zone är belägen ca 200 meter från terminalen. Du kan köra in och parkera din bil i ett av de markerade VIP-områdena.

Ankomst

Parkeringen har en maxhöjd på 6 meter. När din bil väl är parkerad i ett av de markerade områdena i parkeringens Drop Zone, gå bort till flygplatsen. Stig in i Swedavia airport och ta dig till informationsdisken där en anställd kommer vara redo att ta emot dina bilnycklar.P>

Upphämtning

När du återvänder hem går du enkelt tillbaka till samma informationsdisk där en anställd kommer att vänta på dig. Om du ankommer tidigare än förväntat, meddela då VIP-parkeringen så att de kan försäkra att bilen är tillbaka i VIP:s Drop Zone åt dig. Om ditt flyg dock är försenat kommer parkeringen att veta om detta eftersom de kan se informationsuppdateringarna på ditt flygnummer.

Adress

Flygplatsvägen, 438 70, Härryda

Hjälp