Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering

Best Western Plus Park Airport Hotel är ett hotell som utöver erbjuder långtidsparkering. Du kan känna dig säker när du parkerar här. Det är en mindre parkering och är bevakad dygnet runt, har cirka 50 platser. Skyttelbussen kör var 40:e minut ifrån hotellet, transfer till flygplatsen tar ca 17 minuter. På natten anpassas tiderna med en minibuss efter kunder.
Mer information

Adress

Bristagatan 16, 195 60, Arlanda-Arlandastad
Parkering Arlanda

Fyll i dina resuppgifter

Från

Till och med

Betalningsmöjligheter Betalningsmöjligheter

Tillgängligt Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering

Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering Betyg

Alla parkeringsföretag på Parkos har blivit eller ska besökas och bedömas personligen av en av våra medarbetare.
Parkosbedömningen ger en bra bild av vad du får förvänta på parkeringsbolaget.

80%

Säkerhet

24h p/d bemanning
Kameror
Stängsel
Försäkrade Chaufförer
× Inspection av fordon
40%

Anläggningar

Toaletter
Väntrum
× Biltvätt
× Laddningsplats för elbilar
× Hjälp med bagage
40%

Plats

Ingen maximal höjd
Handikapp parkering
× Övertäckt parkering
× Garage
× Asfalterad parkeringsavdel
40%

Tillgänglighet

24/7 transfer
<5min från motorvägen
× 5min till terminalen
× Vägskyltar
× Parkeringsservice

Om Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering

Best Western Plus Park Airport Hotel parkering är en mindre parkering med cirka 50 utomhus parkeringsplatser. Du parkerar din bil själv och det finns inga restriktioner för bredd eller höjd för fordon.

Skytteltrafik

Best Western Plus Park Airport Hotel använder sig av skyttelbuss som kör mellan parkeringen och flygplatsen. Skyttelbussen kör var 40:e minut ifrån hotellet, transfer till flygplatsen tar ca 17 minuter. Skyttelbussen stannar vid hotell entrén vid upphämtning och stannar vid alla terminaler. Vid hemresa stannar skyttelbussen finner du vid hållplats 11 (T4), hållplats 13 (T5) och hållplats 7 (T2)Skyttelbussen är gul och har Best Western loggor.

Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering är utrustad med stängsel, kameror och bom som öppnas av kunder. Det finns bemanning dygnet runt.

Du kan själv välja om du vill överlämna dina bilnycklar eller ej. Om du väljer att lämna dina nycklar så förvaras de i ett kassaskåp vid receptionen. I detta fall kan det hända att din bil flyttas för att optimera parkeringsutrymme, under denna tid är din bil försäkrad och det händer väldigt sällan.

Parkeringen är grusbelagd och det finns tillgång till toalett och mat/snacks inne på hotellet om ni behöver vänta på skyttelbussen.

Skyttelbussen är en vanlig buss och det finns inte tillgång till barnstolar för småbarn.

Best Western Plus Park Airport Hotel
Bristagatan 16
195 60 Arlanda-Arlandastad

Best Western Plus Park Airport Hotel parkering ligger några minuter med skyttelbussen ifrån flygplatsen. Parkeringen har öppet dygnet runt och har bemanning i receptionen som hjälper er med er bokning.

Ankomst

När ni kommit fram till Best Western Arlanda Hotellbys parkering behöver ni registrera er i receptionen, där får ni ett kvitto. Detta kvitto fungerar som ert bevis att ni parkerat där, detta kvitto lämnas även in vid återkomst. Skyttelbussen går vart 40 min, bussen är utrustad med Best Western loggor och är gul, den har plats för 32 sittande och flera stående. Vid nattetid finns det en miniskyttelbuss som körs vid behov. Denna minibussen har plats för 9st personer och är även den gul och har Best Western loggor.

Återkomst

Skyttelbussen för upphämtningen finner du vid hållplats 11 (T4), hållplats 13 (T5) och hållplats 7 (T2). Bussens tider är en var fyrtio minut från Arlanda flygplats. Detta kan ändras lite beroende på vilken terminal åker ifrån. På busstationen (11, 13, 7) finner du busstidtabeller med en mer specifik tid står listad för bussen. Bussen stannar utanför hotellets entrée. Om ni anländer under natten så finns det en skyttelminibuss som kör mellan parkeringen och flygplatsen. Om ni anländer under natten är det bara att ringa till receptionen, ni får numret i ert bekräftelse mail, inom 17 minuter är miniskyttelbussen där för att skjutsa er till parkeringen.

Adress

Bristagatan 16, 195 60, Arlanda-Arlandastad

Hjälp