Parkering Arlanda Terminal 2
Från kr 5,00 per dag! Ändra flygplats

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2

På Stockholm Arlanda flygplats erbjuder vi på Parkos parkering för alla resenärer. Här kan du enkelt och smidigt hyra parkering när du ska iväg på semester eller en affärsresa. Vi erbjuder flera alternativ där du kan välja vilken typ av parkering Arlanda terminal 2 som passar just dina behov. Vi samarbetar med flera parkeringsleverantörer och kan därmed erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.


Flygplatsen har tre terminaler: terminal 2 samt terminal 4 som numera är en del av och ligger i direkt anslutning till terminal 5. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats och tar månatligen emot över två miljoner resenärer. Terminal 2 är den mindre av terminalerna, vilket också gör det enklare för passagerarna att snabbt ta sig till och från gaterna.

parkering arlanda terminal 2
💰 Terminal 2 - Billigast Aiden By Best Western Stockholm Airport
🛫 Terminal 2 - Närmast Trosta Parkering
⭐ Terminal 2 - Högst rankad Trosta Parkering
🚘 Terminal 2 - #Parkeringsleverantörer 6

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2: parkeringsservice

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2: parkeringsservice

Om du vill ordna det riktigt bekvämt för dig inför din resa kan du beställa parkeringsservice genom oss. Det här alternativet passar dig som inte vill ägna tid åt att gå i långa korridorer utan snabbt vill komma till incheckningen.


När du har valt den här servicen är resten enkelt. Du kör din egen bil hela vägen fram till Arlanda där en serviceperson möter upp dig och sedan parkerar bilen på den förbokade platsen. Allt du behöver göra sedan är att ägna dig åt din resa.

Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2: skytteltrafik

Den vanligaste formen av parkering terminal 2 Arlanda är skytteltrafik parkering. Här kör du själv in på din förbokade parkeringsplats och lämnar bilen. En kostnadsfri buss tar sedan dig och ditt bagage hela vägen fram till terminalen. Bussarna avgår i skytteltrafik från parkering Arlanda terminal 2 med 10-minuterstrafik den största delen av dygnet. Nattetid gäller 15-minuterstrafik.


Vid återresan går det bra att ringa parkeringsservicen som hämtar upp dig och kör dig tillbaka till din bil. Den bekväma skytteltrafiken mellan parkering terminal 2 Arlanda gör det möjligt ett erbjuda prisvärda parkeringsalternativ som ligger en liten bit längre bort från terminalen.

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2: skytteltrafik
Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)
Aiden By Best Western Stockholm Airport Skytteltrafik Utomhus 599,00 kr 899,00 kr 6 minuter
Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering Skytteltrafik Utomhus 635,00 kr 1 035,00 kr 7 minuter
Trosta Parkering Skytteltrafik Utomhus 650,00 kr 950,00 kr 5 minuter

Arlanda flygplats Parkering Terminal 2: parkera och gå

Det enklaste sättet att parkera sin bil på Arlanda är att själv parkera och sedan promenera till terminalen. Att på parkering terminal 2 Arlanda hämta och lämna familj eller vänner går smidigt. Du betalar bara för den tid du behöver parkera och kan sedan snabbt ta dig till terminalen till fots. Om du mot förmodan har svårt att orientera dig kan du ta hjälp av en Arlanda parkering terminal 2 karta.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att åka till parkering Arlanda terminal 2?


Arlanda flygplats ligger cirka 40 kilometer från Stockholm City, en sträcka som i genomsnitt tar 40 minuter att köra. Hur lång tid det tar att ta sig till parkering terminal 2 Arlanda beror på var du befinner dig. Det tar 2-7 minuter att gå mellan parkeringen och terminalen om du väljer Park & Walk alternativet. Om du föredrar att åka med gratisbussen som går i skytteltrafik mellan parkeringen och terminalen är det bra att vara på plats en halvtimme tidigare.


Finns det gratis parkering på Arlanda terminal 2?


Det finns i princip ingen fri parkering terminal 2 Arlanda, men om du bokar en hotellnatt på något av de hotell som ligger nära Arlanda så kan gratis parkering och fri transfer mellan hotell och terminal ingå i vissa erbjudanden. Det gäller dock i regel endast under själva övernattningen och är inte någon form av långtidsparkering.


Är det enkelt att förflytta sig mellan terminalerna på Arlanda flygplats?


När du väl befinner dig inom flygplatsområdet är det enkelt och kostnadsfritt att förflytta sig mellan terminalerna med hjälp av buss eller tåg. Arlanda Express erbjuder flera turer per timme. För dig som reser inom Schengen från Arlanda går det transferbussar i maximalt 20-minuterstrafik. Även för resenärer utanför Schengen finns det också transfer mellan terminalerna.


Vilken typ av parkering bör jag välja?


Vilken för slags parkering Arlanda terminal 2 du bör välja beror helt och hållet på dina behov. Om du söker en långtidsparkering inför en veckolång semesterresa är det praktiskt att välja en shuttle service där bussen smidigt tar dig fram och tillbaka mellan terminal och parkering. Är du däremot bara på affärsresa över dagen kanske en Park & Walk i närheten av terminalen är att föredra. Du kan garanterat alltid hitta ett passande alternativ med Parkos.