Vägbeskrivning till Arlanda

På denna sida kan du planera din resa till Arlanda. Du hittar här också praktiska tips om du åker med bil genom Sverige.

Adressuppgifter

Arlanda

190 45
Stockholm-Arlanda
Sverige

Resinformation:

Din resa börjar då du funnit din parkeringsplats vid Arlanda. Självklart vill du vara i tid vid flygplatsen och för inchecking. Nedan finner du information om vad du kan tänka på när du reser, förväntade restider och annan relevant trafikinformation.

Arlanda är Sveriges största flygplats och planerar att försöka bli störst i skandinavien. Den befinner sig cirka 4mil från Stockholm Centrum och runt 3.5 mil från Uppsala Centrum. Det är enkelt att nå flygplatsen med både tåg och buss, men mest bekvämt är nog med bil. För att komma till Arlanda kör då E4 norrut och följ skyltningen till flygplatsen. Från Uppsala kör du söderut och följ skyltning.

Under normala resförhållanden kan du räkna med följande restider:

Uppsala Centrum -> Arlanda Flygplats 37 kilometer / runt 35 minuter
Stockholm Centrum -> Arlanda Flygplats 40 kilometer / runt 50 minuter
Västerås -> Arlanda Flygplats 98 kilometer / mellan 1:10-25 timmar
Gävle -> Arlanda Flygplats 140 kilometer / mellan 1:20-40 timmar
läs mer..

Bra information att ha innan man ger sig iväg:

När du ska ut och resa rekommenderar vi att du innan resans start, kontrollerar din bil för eventuellta tekniska fel. Då kan du vara helt säker på att du kommer fram i tid till flygplatsen och att du inte blir sen till din incheckning.

Vi rekommenderar även att se till att bilen är tankad, att dina bildäck har rätt tryck och att ni har reservhjul med er under resan. Vi vill även påminna om att kontrollera att alla fordonsbelysningar fungerar som de ska.

Bränsle

Oavsett om du kör med bensin, diesel, hybrid eller elbil, kan du tanka/ladda din bil på flera ställen i Sverige. Vi tipsar om att tanka din bil innan du ska köra längs med motorvägen, då priset kan vara högre än vid en station ej belägen vid en motorväg. Att ladda kan inte ens vara en möjlighet på motorvägen, så var säker att du laddat innan du ger dig iväg.
läs mer…

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss