Parkering Arlanda Terminal 5
Från kr 5,00 per dag! Ändra flygplats

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5

Många drar sig för att köra till flygplatsen eftersom det kan verka svårt och även dyrt att parkera. Med vår hjälp blir det dock mycket enklare för dig och du kan med fördel använda vår webbplats när du ska planera för din resa och ordna med en parkering.


Eftersom vi jämför priserna från olika parkeringsleverantörer kan vi se till att du får bästa pris. Här ger vi dig de tips du behöver när du ska resa från Terminal 5 på Arlanda och vill hitta en bra parkeringsplats.

parkering arlanda terminal 5
💰 Terminal 5 - Billigast Aiden By Best Western Stockholm Airport
🛫 Terminal 5 - Närmast Trosta Parkering
⭐ Terminal 5 - Högst rankad Trosta Parkering
🚘 Terminal 5 - #Parkeringsleverantörer 6

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5: Parkeringsservice

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5: Parkeringsservice

Du som vill göra det riktigt bekvämt för dig kan satsa på en parkeringsleverantör som erbjuder parkeringsservice. Då lämnar du din bil till en av företagets anställda precis utanför terminalen, så parkerar de den åt dig på deras egen övervakade parkeringsplats. När du kommer tillbaka från din resa ringer du det telefonnummer du fick när du lämnade in bilen och sedan kör personal fram bilen åt dig. Det går snabbt och är smidigt, särskilt efter en lång resa när du är trött och vill hem så snabbt som möjligt.

Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5: Skytteltrafik

För att hitta en service som Arlanda Terminal 5 parkering hämta, alltså där du hämtas av en skyttelbuss som tar dig till terminalen, kan du också använda Parkos hemsida. Du kör då till parkeringsplatsen som du bokat via oss och tar skyttelbussen därifrån.


Det är smidigt och har oftast en lägre kostnad än om du till exempel parkerar närmare flygplatsen. Bussarna går med täta avgångar så du behöver inte vara orolig för att det ska ta länge att ta dig till terminalen.


När du anländer till Arlanda Terminal 5 igen på din återresa behöver du bara kontakta parkeringsleverantören som hämtar upp dig med bussen och tar dig till din bil. Som du ser är Arlanda Terminal 5 skyttelparkering ett smidigt val om du vill komma direkt till terminalen utan att behöva gå.

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5: Skytteltrafik
Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)
Aiden By Best Western Stockholm Airport Skytteltrafik Utomhus 599,00 kr 899,00 kr 6 minuter
Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering Skytteltrafik Utomhus 635,00 kr 1 035,00 kr 7 minuter
Trosta Parkering Skytteltrafik Utomhus 650,00 kr 950,00 kr 5 minuter

Arlanda flygplatsparkering Terminal 5: Parkera & Gå

Om du har lite bagage och har parkerat alldeles i närheten av Arlanda Terminal 5 och vill sträcka på benen innan en lång flygresa, är det ett utmärkt val att ta en promenad från bilen. Då väljer du vår tjänst Parkera & Gå, ett alternativ som ligger i anslutning till ett av hotellen eller en annan närliggande parkering och går sedan till terminalen därifrån.


Parkering Arlanda Terminal 5 pris beror på hur långt från själva terminalen parkeringsplatsen ligger. Det handlar dock främst om vilken typ av parkering du väljer utifrån de alternativ vi presenterat här på vår webbplats. Här är det enkelt att jämföra de olika alternativen och på så sätt smidigt kunna anpassa parkeringen efter din totala resebudget.


Om du bara ska hämta eller lämna av en resenär finns det speciella platser för det. De ligger i nära anslutning till Terminal 5 på Arlanda. Det finns också korttidsparkering som är utmärkt att använda som Arlanda Terminal 5 ankommande parkering.


Vi samarbetar med flera parkeringsleverantörer och ger dig all information om parkeringsservice, skytteltrafik och parkeringsplatser som ligger på promenadavstånd från Arlandas Terminal 5. På så sätt blir det lätt för dig att se vad som passar dig bäst.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att ta sig till Terminal 5 på Arlanda?


Om du reser från centrala Stockholm med bil tar det drygt 40 minuter att ta sig ut till Arlanda parkering Terminal 5. Givetvis beror tidsåtgången på trafikläget. Se till att vara ute i god tid innan flyget avgår.


Finns det gratis parkering Arlanda nära Terminal 5?


Precis som vid andra flygplatser är det inte möjligt att parkera gratis vid Arlanda. Men för att du ska kunna parkera till bästa pris kan du använda vår jämförelsetjänst för parkering Arlanda terminal 5 pris. Då får du en bra översikt över alternativen som finns och vad det kommer att kosta att parkera.


Är det enkelt att röra sig mellan terminalerna på Arlanda?


Det finns många sätt som gör det enkelt att ta sig mellan terminalerna på Arlanda. Du kan ta en transferbuss mellan Terminal 2 och 5. Innanför säkerhetskontrollen kan du även promenera mellan terminalerna 4 och 5. Gångavstånd mellan terminalerna 4 och 5 är ungefär 5-7 minuter.


Vilken parkeringstyp ska jag välja?


Det är upp till dig och dina önskemål vilken typ av parkering du ska välja. Vill du ha billig parkering Arlanda terminal 5 är det bäst att använda vår jämförelsetjänst för att få uppdaterade och aktuella priser.