Parkering Arlanda Terminal 4
Från kr 5,00 per dag! Ändra flygplats

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4

Som Sveriges största flygplats erbjuder Stockholm Arlanda både internationella och inrikes flygningar. Arlanda ligger 40 kilometer norr om Stockholm och enklast tar man sig dit med den egna bilen. Det finns fyra terminaler på flygplatsen. Vi samarbetar med ett flertal parkeringsleverantörer och kan därför erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.


Terminal 2 är den mindre och terminal 5 den större av de terminaler som tar emot internationella flighter. På samma sätt är terminal 3 den mindre av inrikesterminalerna. Terminal 4 är numera sammanlänkad med terminal 5 och är den största inrikesterminalen.


Alla terminaler erbjuder olika parkeringsmöjligheter. Från utrikesterminalerna når du europeiska destinationer där vi också kan erbjuda parkeringsservice i vissa fall. All information hittar du på vår webbplats.

parkering arlanda terminal 4
💰 Terminal 4 - Billigast Aiden By Best Western Stockholm Airport
🛫 Terminal 4 - Närmast Trosta Parkering
⭐ Terminal 4 - Högst rankad Trosta Parkering
🚘 Terminal 4 - #Parkeringsleverantörer 6

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4: Parkeringsservice

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4: Parkeringsservice

För parkering Arlanda terminal 4 går det bra att välja tjänsten parkeringsservice. Det här alternativet är mycket smidigt i och med att du inte behöver parkera själv. Du kör helt enkelt bilen fram till terminalen där en serviceperson tar emot bilen och parkerar den åt dig.


När du sedan kommer tillbaka från resan kontaktar du bara serviceenheten som hämtar tillbaka bilen. På så vis kan du påbörja din resa snabbare och slipper bekymra dig om transfer mellan Arlanda parkering terminal 4. Det är också smidigt om du har mycket bagage med dig.

Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4: Skytteltrafik

Som ett vanligare alternativ till den personliga servicen kan vi erbjuda parkering Arlanda terminal 4 med skytteltrafik. Det innebär att du själv parkerar bilen på en förbokad plats och sedan tar bussen, som går i skytteltrafik med 10 minuters mellanrum, till Arlanda parkering terminal 4.


Sedan tar du skyttelbussen till terminalen där du kan checka in i lugn och ro. När du återvänder till Stockholm är det bara att ta samma buss tillbaka till bilen – enkelt och smidigt.

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4: Skytteltrafik
Parkeringsleverantör Parkeringstyp Parkeringstyp Pris 8 dagar Pris 2 veckor Avstånd (min)
Aiden By Best Western Stockholm Airport Skytteltrafik Utomhus 599,00 kr 899,00 kr 6 minuter
Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering Skytteltrafik Utomhus 635,00 kr 1 035,00 kr 7 minuter
Trosta Parkering Skytteltrafik Utomhus 650,00 kr 950,00 kr 5 minuter

Arlanda flygplats Parkering Terminal 4: Parkera & Gå

Det allra enklaste alternativet för parkering Arlanda terminal 4 är naturligtvis att själv köra till sin parkeringsplats och sedan gå därifrån till fots. Särskilt lämpligt är detta för resenärer som reser utan mycket bagage.

Från terminal 4 är det sedan endast en kort promenad bort till terminal 5. Därifrån kan du ta flyget till många europeiska destinationer, bland annat Rome Fiumicino, där vi också erbjuder parkeringsmöjligheter.

Parkera & Gå är en bra valmöjlighet för den som endast ska resa bort på en kortare tripp.

Vanliga frågor

Hur lång tid tar det att åka till terminal 4 på Arlanda flygplats?


Att ta sig till terminal 4 på Arlanda flygplats från Stockholms innerstad tar cirka 40 minuter om man har turen att undvika rusningstrafiken. När man väl är inne på flygplatsområdet är det både smidigt och gratis att ta sig emellan de olika terminalerna med hjälp av buss eller tåg. Du kan få en kostnadsfri transferresa på Arlanda Express mellan terminal 4 och övriga terminaler inom samma område.


Finns det gratis parkering på Arlanda parkering terminal 4?


Det finns ingen fri parkering inom Arlanda flygplats område. Dock kan det gå att hitta fri transfer och gratis parkering om man bokar en övernattning eller två på något närliggande hotell. Ett sätt att komma billigare undan med avgifter för parkering är att boka en parkeringsplats genom oss. Våra parkeringsalternativ ligger i anslutning till terminalerna och nås enkelt antingen till fots eller genom en skyttelbuss.


Är det enkelt att ta sig mellan terminaler på Arlanda flygplats?


Ja, det är det. Mellan de olika terminalerna är det enkelt både att ta sig med buss och tåg. Transporterna mellan terminalerna är helt kostnadsfria. Bussarna går i skytteltrafik och Arlanda Express erbjuder flera fria avgångar per timme. Det går snabbt att ta tåget. Transfern mellan stationerna Arlanda Norra och Arlanda Södra tar så lite som en minut. Om man väljer att istället promenera inomhus mellan terminal 2 och terminal 3 tar det cirka 15 minuter. Den som går mellan terminalerna 2 och 3 får räkna med att det tar 10 minuter.


Vilken typ av parkering ska jag välja?


Vad för slags parkering som bäst passar den enskilda resenären varierar förstås. Om du lägger stor vikt vid hög komfort och dessutom har med dig mycket bagage kan en parkeringsservice vara en god investering. För dig som reser lätt, kanske i tjänsten, kan det vara enklare att parkera själv och ta en snabb promenad till Arlanda parkering terminal 4.