Parkering vid: Arlanda

Parkering Arlanda erfarenheter

När du ger dig ut på resa är det självklart viktigt att säkert parkera din bil. Det finns många alternativ att överväga: parkeringsservice (valet parkering), parkering med skytteltrafik, utomhusparkering, täckt parkering, garage med mera. Men vilket alternativ bör du egentligen välja när du ska parkera vid Arlanda? Andra kunders erfarenheter kan vara till stor hjälp vid detta beslut.


Pålitliga recensioner


Parkos samlar recensioner och erfarenheter från våra kunder om alla parkeringsföretag vid Arlanda Airport. Här kan du avgöra om ett företag är pålitligt och erbjuder bra service genom feedback från tidigare kunder. Kunder har möjlighet att lämna recensioner efter att de har bokat genom Parkos och där kan de dela med sig av sina erfarenheter, både positiva och negativa. Alla recensioner är oberoende och kan endast skrivas av Parkos kunder.


När du läser recensioner om parkeringsbolag är det viktigt att tänka på några saker. Läs alltid flera recensioner och bedöm dem noggrant. Det kan förekomma klagomål om parkeringsföretaget. Läs i så fall igenom recensionen noggrant och överväg varför kunden hade en dålig erfarenhet. Vad skulle du göra i den här situationen? Det är också viktigt att titta på recensionens datum: en bra, nyligen skriven recension ger oftast mer information än en dålig som skrevs för över ett år sedan.