Hur vet jag säkert att min reservation har gått igenom?

Om du har reserverat genom oss, blir reserveringen först sparad i vårt system. Vi kan försäkra er om att reserveringen inte kommer att förloras om något teknisktproblem skulle uppstå. Vid detta tillfället har vi kännedom om reservationen.

Efteråt blir din reservation, genom oss, skickad till parkeringsleverantören du valt så att de är informerade om att du kommer. Då håller de en parkeringsplats fri för dig. Detta sker fullständigt automatiskt.

Du får ett bekräftelsemail

När du avrundat din reservation får du inom 5 till 10 minuter en reservationbekräftelse som skickas via email. Här finner du dina uppgifter, fordons- och reservation-information. Reservationsbekräftelsen skickas till den email du har uppgett under reservationen.

Denna reservationbekräftelse är beviset till parkeringsleverantören att du tydligt har reserverat. Se därför till att du har med dig en utskriven version av reserveringsbekräftelsen. Är det något som inte stämmer i ditt reservationsmail? Om du inte är helt säker att din reservering har gått igenom då kan du alltid ta kontakt med vår kundservice.

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig
sju dagar i veckan.

E-post