Jag har inte fått ett bekräftelse mail?

När du gjort en reservering får du automatiskt ett email skickat till dig. I detta reserverings mailet står din ankomst och hemresa. Detta email fungerar även som bevis när du anländer till parkeringsplatsen. Emailet skickas automatiskt men det kan ta mellan 5 till 10 minuter innan mailet är mottaget.

Om du fortfarande inte har fått något reserverings email efter 10 minuter ber vi dig att först kolla i skräpposten. Denna skräppostfilen kan även kallas spam eller oönskade email. Tyvärr händer det fortfarande ibland att vårt bekräftelse mail anses vara reklam. Detta stämmer inte och är troligtvis p.g.a. av spamfilterinställningar från emailleverantören. Tyvärr finns det inget vi kan gör för att förhindra detta.

Hur ser jag min skräppost?

Med flera e-mailprogram har du en mapp som heter "skräppost". Det kan hända att vårat email hamnat här.
Om bekräftelse emailet inte finns i någon mapp i din mail, kan du logga på våran hemsida, via Min bokning med din email och reserveringsnummer. Här kan du se dina reserveringsuppgifter och skicka dem ytterligare en gång till din email. Om det fortfarande inte skickas till din email kan du alltid kontakta kundservice. Vi kan, helt kostnadsfritt, skapa ett nytt bekräftelse mail för dig och skicka det. Du finner våra kontaktuppgifter under kundservice.

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig
sju dagar i veckan.

E-post