Jag anländer efter 23:59, vilket datum fyller jag in?

Vid en reservation är det viktigt att du fyller i det exakta datumet då du förväntar att komma tillbaka. Förställ dig att du parkerar den 3 maj kl.23.00 och kommer åter den 7 maj kl 00.30, då ska du fylla in 3 maj som startdatum och 7 maj som slutdatum. I detta fall betalar du för 5 dagar, för att du står pakerad 3,4,5,6 och 7 maj.

Varför måste jag fylla in det exakta datumen?


Det är viktigt för att parkeringsleverantörerna måste ränka med hela dagar. Leverantörerna kan inte reservera en plats för en halv dag. Detta inte möjligt i samband med kunder som är försenade eller överiga faktorer som kan påverka mer försenad ankomst än förväntad. Prismässigt spelar det alltså ingen roll om du anländer 00.30 eller 23.30 under samma dag. På grund av detta kommer du inte heller behöva betala snabbt i händelse av förseningar.


Vid hemresan ränkas vanligtvis din ankomsttid till flygplatsen som den tid du fyller i för din parkerplats som avrestid. Om du anländer till flygplatsen vid kl.23.50 behöver du inte betala för dagen där efter. Även om du inte är på parkeringsplatsen förrens efter kl.00.00. Fyll därför alltid in din förväntade ankomsttid och datum till flygplatsen vid reservation av parkeringsplats.

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig

Maila oss