Jag vet inte mina flyguppgifter ännu. Kan jag fortfarande reservera?

Du ska resa och vill redan reservera en parkingsplats, men du vet inte dina flyguppgifter ännu. Lyckligtvis är detta inget problem hos oss. Vi förstår att du vill vara ute i god tid och ha en bra garanterad parkeringsplats reserverad till det bästa priset möjligt. Reserveringsuppgifterna du uppger är ett grovt ungefär, det är mest så att parkeringsleverantörerna vet när de ska planera personalens schema. Så att du inte ska behöva vänta för länge för att få transport till flygplatsen.

Var kan jag se mina flyguppgifter?

Oftast står tiden för ankomst och avresa för flyget på websidan där flygbiljetterna säljs. Där får du även veta ditt flygnummer. Oftast nu för tiden får du även all information i din bokningsbekräftelse som du får efter du bokat. Vi rekommenderar dig om att kolla upp dina flygtider på websidan där du beställt. Ibland kan det vara så att flygtiderna inte finns tillgängliga under tiden man reserverar. Så får man dem skickade till en vid ett senare tillfälle. Med Parkos är detta inget problem. Du kan vid ett senare tillfälle kontakta oss, via telefon, chat eller email.

När den rätta ankomsttiden skiljer sig mer än två timmar med orginal reserveringen ber vi dig att ändra det via min bokning.

Om du helst inte vill anpassa din reservering online kan du även kontakta våran kundservice. Då vi anpassar vi ankomsttiden och/eller avresetiden till tiden du önskar och informerar parkeringsleverantören så allting stämmer. När datum för ankomst och avresa förblir det samma är detta kostnadsfritt. Tänk på att detta måste göras väl i tid.

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig
sju dagar i veckan.

E-post