Parkos
user
Toggle Navigation
Fördelar med att använda privata parkeringsbolag

Innehållsförteckning

6 Lästid

Fördelar med att använda privata parkeringsbolag

Allt fler människor väljer att ta sin egen bil till och från flygplatsen när de ska ut och resa. Det är bekvämt och enkelt och du slipper förlita dig på kollektivtrafik och flygbussar som ofta är försenade på grund av trafik, inställda avgångar eller liknande händelser. Att anlita privata parkeringsbolag kan dessutom göra allt ännu lite smidigare. Så låt oss titta lite närmare på varför du bör använda dig av privata parkeringsbolag och vad du kan förvänta dig av dem.

Boka enkelt i förväg på nätet

Nu för tiden går det mesta att boka på nätet. Det är ingen skillnad när du ska boka parkeringsplats på en flygplats innan avresa. På webben kan du enkelt se vad som finns tillgängligt och vad det kostar. Det finns många olika typer av flygplatsparkeringar och det går också smidigt att få en överblick av de olika parkeringstyperna och vad de egentligen innebär.

När du bokar parkering med Parkos kan du välja flera olika alternativ och ta det som passar dig och dina förutsättningar bäst. Det vanligaste och mest populära alternativet är att du själv parkerar bilen på någon av långtidsparkeringarna kring flygplatsen. Därifrån tar du en skyttelbuss som stannar i närheten och med den åker du direkt till terminalen du ska checka in på. Bussarna går ofta och stannar med täta mellanrum så du behöver aldrig oroa dig för att du ska behöva gå långt från bilen eller vara tvungen stå ute i kylan tidigt på morgonen.

Vill du istället ha lite mer komfort, service och lyx kan du välja en tjänst där du kan åka med bilen direkt till terminalen. Väl där kommer en medarbetare på parkeringsbolaget att möta upp dig och parkera bilen åt dig. När du återvänder från din resa får du bilen framkörd direkt och kan packa den och köra hem med en gång.

Det tredje alternativet är att du bokar en parkering intill ett av flera hotell som ligger i närheten av flygplatsen. Vi på Parkos samarbetar med flera av dem och kan erbjuda förmånliga priser. Även här kan en skyttelbuss hämta upp dig och om hotellet ligger nära flygplatsen kan du även välja att gå direkt till terminalen.

Boka med privata parkeringsleverantörer

Privata parkeringsbolag på de största flygplatserna i Sverige

Nu kan det vara så att inte alla flygplatser i Sverige har bra med parkering. Det gäller framför allt mindre flygplatser med färre besökare. De största flygplatserna har alla många alternativ för parkering. Ska du resa från Arlanda finns det förvisso ett högt antal parkeringsplatser men där är också högt tryck på parkeringsplatserna på grund av att så många människor reser via Arlanda, som är landets största flygplats.

Vi rekommenderar att du är ute i god tid när du ska boka parkering på Arlanda. Där kan vår hemsida med privata parkeringsalternativ komma väl till pass, eftersom det är enkelt att bevaka tillgången på parkeringsplatser via sidan.

Göteborg Landvetter Airport är inte lika trafikerad som Arlanda men det är fortfarande en hel del människor som använder flygplatsen varje år, närmare bestämt runt sju miljoner resenärer.

Malmö Airport och Skavsta är något mindre med sina runt 600 000-1,5 miljoner besökare årligen. Det är ganska mycket mindre förstås men här gäller det att komma ihåg att det inte heller finns lika många parkeringsplatser, så det är konkurrens om de platser som finns. För att vara säker på att du ska få en parkeringsplats och slippa onödig stress bör du vara ute i god tid även på Skavsta och i Malmö.

Hög säkerhet på alla parkeringar

Du ska alltid ta med dig värdesaker och sådant du är rädd om från bilen när du parkerar den, oavsett om bevakningen är mycket god. Ett parkeringsbolag tar inte ansvar för sakerna. Det kan du dock enkelt lösas genom att använda ett förvaringsskåp på flygplatsen och då vet du var du har sakerna medan du är bortrest.

När du bokar på en parkering genom Parkos kan du vara säker på att parkeringen är övervakad. Det finns rejäla stängsel och dessutom övervakningskameror runt området som är aktiva 24 timmar om dygnet.

Lägre kostnader och bättre service

När du bokar parkering med privata parkeringsbolag såsom Parkos kan du räkna med en grym service och lägre priser. Vi tar nämligen vårt uppdrag på största möjliga allvar och vi vill alltid att du som kund ska få en så bra upplevelse som möjligt med oss. Så börja med att titta på alternativen på vår hemsida för att hitta den parkeringstyp som tilltalar dig mest och så ordnar vi resten.