Hur fungerar skytteltrafik parkering vid Arlanda?

En vanlig fråga är, hur skyttelbussarna fungerar vid Arlanda Airport.
Det förklarar vi gärna för dig.

 

Vad är skytteltrafik?
Skytteltrafik speciferas som upprepad trafik som går fram och tillbaka mellan två punkter. I detta fall är punkterna parkeringen och flygplatsen. Det finns parkeringar som har fasta tider för denna skytteltrafik, andra anpassar sina tider efter kundernas behov för de som anpassar tiderna är det därför väldigt viktigt att informera om korrekt tider för ankomst.

När du väljer ut skytteltrafik parkering som parkeringsval vid Arlanda Flygplats, kör du själv till parkeringsleverantörens parkeringsplats. Många av våra anslutna parkeringsbolag ligger i närheten av Arlanda Flygplats.
Sedan körs du av en flygbuss, självklart gratis, till terminalen. Hos varje leverantör anger vi hur länge det dröjer innan flygbussen kommer fram till Arlanda Airport. Så vet du precis vad du har att rätta dig efter.

Så snart du har kommit tillbaka från din resa och har landat eller fått ditt baggage, detta skiljer mellan olika parkeringsföretag, kontaktar du parkeringsleverantören via telefon, så att en medarbetare står klar med flygbussen på en avtalad plats. Parkeringsföretagets telefonnummer kan du hitta i bekräftelsemailet som du får av oss, så snart du har reserverat. 

När du bokar en parkering vill du förstås välja med omsorg. Nedan har vi för- och nackdelar med att använda sig av skytteltrafik. 
Mer information om parkering Arlanda.

 

Fördelar

  • Billigare - Skytteltrafik är det billigaste alternativet.
  • Översikt - Eftersom du kör själv till parkeringen, ser du precis vart du parkerat din bil.

Nackdelar

  • Tid - Det tar ungefär 10 minuter extra, efter bilen har parkerats, då du även måste ta dig till flygplatsen med flygbussen.

Tillbaka till almänna hemsidan om parkering vid Arlanda.

 

 

Har du några frågor?

Vår kundservice ställer upp för dig

Maila oss