Parkering Arlanda

Från kr 33,00 per dag! Ändra flygplats

Lägsta pris
Mer än 500.000 kunder
Makulera gratis

Fler än 500.000 kunder väljer en av våra 5 samarbetspartners vid Arlandas flygplats.

Fördelarna med Parkos

Olika parkeringsföretag

Alltid låga priser

Annullera och ändra din bokning kostnadsfritt

Vi ställer upp för dig

Våra experter ställer upp för dig med råd om att jämföra parkeringar och svarar gärna på dina frågor.

Ta kontakt med oss

Kunder betygsätter parkeringsföretag med en 8,5

Kunder som har reserverat en parkering genom oss, betygsätter den genomsnittligt med 8,5/10 baserat på 2368 omdöme.

Anonym torsdag 30 juni 2022
8

Bra

GUSTAVO ROJAS torsdag 30 juni 2022
10

Vänligt och bra service

Parkering Arlanda

Ska du snart resa ut från Stockholm Arlanda? Du kanske tänker att ta tåget dit eller genom annan kollektivtrafik. Vi har dock alla erfarenheter av detta, det kan uppkomma flera förseningar vilket kan kännas väldigt irriterande och osäkert. Säkrast och mest bekvämast är att ta sig till flygplatsen i sin egen bil och parkera den vid en säker parkeringsplats och ett säkert parkeringsföretag. Så om du flyger från Stockholm Arlanda Airport och kör med din egen bil, så kan du här på Parkos, hos oss jämföra och reservera parkeringsplatser för de datum du är bortrest. Hos oss kan du enkelt se alla parkeringsföretag tillgängliga vid de datum du valt, du väljer själv den parkeringen du tycker passar bäst. Du kan till exempel välja mellan Best Western Arlanda Hotellby Parkering, Connect Hotel Arlanda, Lunda Parkering och Trosta Parkering. När du valt parkeringsföretag skriver du in dina uppgifter och väljer ett betalningssätt. Om betalningen är lyckad får du ett bekräftelsemail med all information du behöver för att parkera vid din valda parkering.


Stockholm Arlanda flygplats är Sveriges största internationella flygplats och den tredje största i Norden med mer än 20,000 parkeringsplatser och mer än 24 miljoner resenärer var år. En siffra som stiger varje år. Från Arlanda flygplats opererar 81 flygbolag till 181 destinationer, bland dess flygbolag finns SAS, British Airlines, Air Berlin, KLM, Norwegian Airline Bland och andra välkända flygbolag. I 2014 lanserades en långsiktig plan för att utveckla Stockholm Arlanda flygplats inom 30 år. Med 13 miljarder investerade i flygplatsen är målet att bli Skandinaviens ledande flygplats.


Flygplatsen har totalt 4 terminaler och 64 gates. Terminal 2 och 5 är menade för internationella flyg och terminal 3 och 4 är menade för nationella flyg. Flygplats byggnaden “Arlanda norra” var byggd i 2003. Denna byggnad kopplar samman terminal F med terminal 5. Alla internationella flyg med SAS och Star Alliance använder denna terminal. “Arlanda södra” var planerad att koppla samman terminal 2 och 3 men byggnaden blev aldrig genomförd. Mellan terminal 4 och 5 ligger Sky City vilket är mest används för shopping men byggnaden innehåller även tågstationen. Från denna tågstationer kan man direkt nå flygplatsen. Arlanda Express förbinder de två underliggande tågstationerna på Arlanda flygplats med Stockholm. Fun fact: terminal 1 existerar inte, ett pågående skämt är att Bromma flygplats är Arlanda flygplats terminal 1.


Arlanda har 3 landningsbanor: 01L-19R, 01R-19L och 08-26. Landningsbana 1 är ungefär 3.3 km lång medan landningsbana 2 och 3 är 2.5 km långa. Landningsbana 1 och 3 är parallella med varandra. Arlanda flygplats har varit ledare på mest snöfall på landningsbanorna. Trots denna imponerande statistiken stänger nästan aldrig flygplatsen på grund av snöfall.


Parkering bokningar - Den senaste informationen till flygplatsen Arlanda

🚙 Antal parkeringsplatser: 5 parkeringsplatser
🏆 Bästa betyg: Trosta Parkering
💶 Billigaste: Connect Hotel Arlanda Parkering
🛫 Närmast till flygplatsen: Trosta Parkering


Billig parkering på Stockholm Arlanda flygplats

Kommer du snart flyga från Stockholm Arlanda? Du har kanske planerat att ta tåget eller annat kollektivet alternativ dit. Dock har vi nog alla upplevt förseningar som kan skapar irritation och osäkerhet. Det säkraste och mest bekväma sättet att ta sig till flygplatsen är med sin egna bil och att parkera den på en säker parkeringsplats med ett säkert parkeringsföretag. Så, om du flyger från Stockholm Arlanda flygplats och kör dit i din bil kan vi på Parkos hjälpa dig med parkeringen. Vi jämför och bokar parkeringsplatsen för de datum du är iväg. Med oss kan du enkelt se alla tillgängliga alternativ för de dagar du har valt, så att du kan välja det parkeringsalternativ som passar dig bäst, t.ex. Parkering hos Connect Hotel Arlanda. När du valt parkeringsföretag, fyll in dina detaljer och välj betalningsalternativ. När betalningen har genomförts kommer du motta ett bekräftnings mail med all information du behöver för att kunna parkera på din valda parkeringsplats.

Parkeringsplatserna vi på Parkos erbjuder ligger inte vid Arlanda flygplats, de är externa parkeringsplatser som alla ligger i närheten av flygplatsen. Detta betyder att du inte behöver köra i onödan. Då dessa parkeringar inte behöver betala höga kostnader kan de erbjuda dig ett billigare pris. Du är garanterad ett billigare pris när du bokar med Parkos.

För de flest betyder ett billigt pris också en dålig kvalitet. Detta är inte fallet med våra parkeringar. Våra parkeringar har inte ett välkänt namn att luta sig mot och dem är därmed beroende av att leverera fantastisk service. Våra parkeringar erjbuder ofta det lilla extra, likt att tvätt din bil medan du är på semester. Vi och våra affärspartner vet att om våra kunder inte är nöjda kommer dem inte att återvända, vilket är en kortsiktig strategi. Du kan därmed förvänta dig lågt pris och fantastisk service.

Detta är inte något som endast vi säger, våra kunder håller med oss. (länk till omdömen) Våra parkeringar är öppna dygnet runt, 7 dagar per vecka. När du har bokat med Parkos kan du lämna ett omdöme angående våra parkeringsservice.Arlanda parkering priser

Parkeringsleverantör Pris per vecka Typ av parkering Service Överföringstid
Connect Hotel Arlanda Parkering 495 kr Utomhus Skyttel 6 minuter
Trosta Parkering 550 kr Utomhus Skyttel 5 minuter
Best Western Arlanda Hotellby Parkering 585 kr Utomhus Skyttel 7 minuter
Best Western Plus Park Airport Hotel Parkering 585 kr Utomhus Skyttel 5 minuter
Lunda Parkering 590 kr Utomhus Skyttel 7 minuter

Shuttle parkering och valet parkering

Det är några termer som dyker upp ofta på vår hemsida, shuttle parkering och valet parkering är två av dem. I denna del kommer vi förklara dessa termer och vad som skiljer dem åt.

Shuttle parkering Arlanda

Kies uw manier van parkeren

När du väljer parkering på Arlanda kommer du få två alternativ att välja mellan, shuttle- eller valet parkering. När du bokar en parkeringsplats med skytteltransport kan du själv köra direkt till parkeringsplatsen, till exempel till Connect Hotel Arlanda. Därmed behöver du ej köra på de hektiska vägarna till Arlanda flygplats. Vid ankomst till parkeringen kommer en bekväm shuttle buss vänta på att ta er till flygplatsen. Denna service är inräknad i kostnaden för parkeringsplatsen och du kommer ej behöva betala extra. Vi garanterar att du ej kommer behöva betala ett öre mer än vad som angavs på vår hemsida. Vid hemkomst kommer en shuttle buss vänta på att ta er till er bil. Vår parkering har, av våra kunder, fått omdömet 8.4/10. Om du har fler frågor angående vår Shuttle parkeringsalternativ kan du alltid vända dig till vår kundservice.

Valet parkering

Kies uw manier van parkeren

Valet parkering är det bekvämare alternativet av de två. Om du väljer valet parkering kan du köra direkt till avgångar (departures). En chaufför väntar på din ankomst och kommer inspektera din bil. Chauffören kommer även hjälpa dig med ditt bagage. Efter inspektionen av bilen och avlastningen av ert bagage kommer chauffören köra bilen till dess parkeringsplats. Platsen där du vill möta chauffören är alltid angivet i ditt bekräftelsemail. Vid hemkomst kommer chauffören vara redo med er bil vid ankomst terminalen. Du behöver endast hämta upp ert bagage och gå till ankomsthallen. Chauffören kommer hjälpa till med ert bagage och du kan inspektera din bil.

Långtidsparkering Arlanda

Genom att reservera en parkeringsplats kan du vara säker på att få en plats. Du kommer aldrig mer behöva uppleva stressen av att komma till en full parkering. Du kan välja en parkeringsplats och parkeringsföretag på Arlanda i lugn och ro genom oss. Efter att du har bokat kan du vara säker på att en plats, och därmed fortsätta din resa utan stress.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

De privatägda parkerings företagen är inte placerade på Arlanda men är utspridda runt omkring flygplatsen. Detta löser dem genom att erbjuda en shuttle till flygplatsen, antingen genom buss eller minibuss. Denna shuttle är inkluderad i priset. När du söker efter parkeringar kan du sortera dem efter distance från flygplatsen, de flesta är 10 minuter bussresa från flygplatsen. Du kan även sortera efter omdömen, pris och de olika tjänster de erbjuder. Omdömena kommer från tidigare kunder som använt parkeringsplatsen. Endast kunder som använt Parkos kan ge feedback så du kan vara säker på dess äkthet.

Kies uw manier van parkeren

Det finns även många olika sätt att parkera på Stockholm Arlanda flygplats. Du kan välja mellan långtidsparkering, terminal parkering och kontrakt parkering, vilka är tillgängliga under parkering och shuttle. Med terminal parkering har du gångavstånd till ditt mål. Du väljer kontrakt parkering om du kräver särskild parkering. Det finns även parkeringsplatser med laddningsstationer för elektriska bilar och hybridfordon. Alla terminaler erbjuder ute- och inomhus parkering. Fördelen med att parkera i ett parkeringshus är att bilen är skyddad mot väder och vind. Nackdelen är att det kostar mer än utomhusparkering. Många parkeringsföretag erbjuder extratjänster, likt biltvätt.

Plan uw reis

Innan du flyger iväg från Arlanda flygplats för en lång semester uppmuntrar vi dig att planera din resa väl. Håll uppsikt för vägarbeten och liknande. Vi rekommenderar även att vara ute i god tid, det är alltid bättre att ha lite extra tid än att behöva stress.

Se på parkeringsplatser på kartan

Klicka på P-ikonen för mer information om den berörda parkeringsplatsen. Planera din resväg till Arlanda